Zoeken naar echte groothandel objecten verkopen op Ebay

Zoeken naar echte groothandel objecten verkopen op Ebay


Ik heb verkocht op Ebay voor een tijdje nu, en het is veranderd in een grote tweede inkomen voor mij. Hier zijn de beste manieren om te vinden echte groothandel objecten online te verkopen op Ebay en eventueel andere veilingsites.

Instructies

1

Wanneer u zoekt op een zoekmachine zoals Google, is het allemaal over zoekwoorden. Het sleutelwoord "Groothandel" is overbelast, merendeel van de bedrijven die onder "Groothandel koopwaar" of "Groothandel items" pop-up niet waar groothandel bedrijven. Dus nooit gebruiken het woord "Groothandel" in uw zoekwoorden die u in een zoekopdracht typt.

2

Specifieker als met behulp van trefwoorden. Als u op zoek bent naar bijvoorbeeld horloges dan type in iets als "Casio horloge distributeurs". Of als u op zoek bent naar messen, typt u in "geval mes distributeurs". In sommige gevallen u kunt is het woord "Groothandel" zolang u voor "distributeur" en het specifiek genoeg. Bijvoorbeeld: "Rayban zonnebrillen groothandel distributeur".

3

Altijd negeren de gesponsorde advertenties aan de rechterkant van de zoekresultaten. U vindt nauwelijks een echte groothandel reclame via gesponsorde advertenties. Die zijn meestal bedrijven proberen te verkopen u een lidmaatschap aan hun wholesale aanbod lijst.

4

Als u een bedrijf dat probeert te laden u geen geld om van hen te kopen, gaan. Sommigen zullen proberen te verkopen u een lidmaatschap om te kopen tegen groothandelsprijzen, doe geen moeite, die niet waar groothandel bedrijven. Echte groothandelaars berekent u elk type lidmaatschapsgelden.

5

Controleer altijd of als de groothandelaren een korting krijgt voor de aankoop van meerdere items, zoals in de zaak veel van een bepaald product. Meeste alle groothandelaars geven u graag een bulk korting.

6

Another great tip, other than the search engines, is to go to a Popular Brands website, as in "Boker Knives.com" or "Costa Del Mar Sunglasses.com" , and sometimes these factory websites will have links to the companies that are retailers and wholesalers of their products. Deze bedrijven zijn slechts voorbeelden. Dit is een geweldige bron voor mij te vinden van groothandelaars.

7

Controleer altijd het bedrijf om te zien of ze al hun producten op Ebay verkopen. Als ze op Ebay verkoopt, doe geen moeite omdat je de items zal niet krijgen op een goed genoeg prijs om geld te maken. Je moet niet vergeten dat Ebay bijna 15% van uw verkoop, tussen hen een Paypal neemt.

8

Onthoud dat ware groothandelsprijzen ongeveer zijn de helft van de prijs van de Adviesprijs. Dus altijd controleren om te zien wat de MSRP is op de website van die producten, vertrouw niet op het idee van de groothandel bedrijven voor een MSRP. Bijvoorbeeld, als u een Sony digitale camera u geïnteresseerd bent, ga dan naar Sony's website en controleren van de Adviesprijs.

9

Altijd, en ik bedoel altijd, controleer om te zien wat een bepaald item verkoopt voor op Ebay alvorens het te kopen, of kan je uiteindelijk geld te verliezen omdat je te veel hebt betaald. Dat is de beste manier om te zien als een groothandel u een goede prijs of niet geeft. Als je 3 of 4 items controleren en beseffen dat je kan het kopen goedkoper op Ebay gaat u naar het volgende bedrijf.

10

Als u echt goed geld te verdienen op Ebay wilt, moet u om een zakelijke licentie en BTW-nummer. Het is niet moeilijk en het kost niet veel helemaal. U moet niet ongerust maken over belastingen, tenzij je toevallig een object in uw eigen land te verkopen. Dit is de enige manier om echt goede groothandelsprijzen omdat de ware grote Groothandel bedrijven alleen verkopen aan u, zal hebt u een zakelijke licentie. Ze zijn niet open voor het publiek. Zelfs als u van plan om deze part-time gewoon te doen, is het ook de moeite waard.

Tips & waarschuwingen

  • Geef niet op als u niet kunt een goede bedrijven de eerste paar keer u zoeken vinden. Dit kost enige tijd en veel onderzoek. Wees geduldig.
  • Meest echte groothandelaars zal niet op de eerste paar pagina's van de zoekresultaten, zijn ze meestal meerdere pagina's terug. Gewoon omdat ze niet een heleboel van de reclame doen.