Zits uit foto's verwijderen

Zits uit foto's verwijderen


Acne is een onvermijdelijke probleem voor de meeste tieners en sommige volwassenen. Ernstige gevallen kunnen leiden tot gevoelens van onveiligheid of slechte gevoel van eigenwaarde, vooral wanneer de puistjes zijn zichtbaar in school portretten of andere foto's. Hoewel acne kan worden gecamoufleerd voorafgaand aan een fotoshoot met behulp van make-up, het maskeren met behulp van software voor beeldbewerking is vaak meer effectief. De Kloonstempel, gereedschap, beschikbaar in de meeste commercieel beschikbare programma's, kunt u verf over acne met kleurtoon van een helder stukje van het gezicht.

Instructies

1

Open de foto in uw voorkeur beeldbewerking software. Selecteer "Weergave" uit de bovenste werkbalk en klik vervolgens "Zoom" te vinden van de meest ernstige patches van acne.

2

Selecteer het gereedschap "Kloonstempel" uit de gereedschapskist van de software. Dit hulpmiddel wordt vaak gesymboliseerd door een klein pictogram van een rubber-stempel. De grootte van uw gereedschap Penseel met behulp van de besturingselementen onder de bovenste werkbalk aanpassen.

3

Beweeg uw cursor over een duidelijk, acne-vrije ruimte van het gezicht. De "Alt" toets ingedrukt en klikt u op het gebied om te proeven van de kleurtoon van de heldere huid. Til op de "Alt" toets.

4

Klik en sleep de cursor over de gebieden van acne te maskeren het. Herhaal deze stap voor elke patch van acne die correctie vereisen.

5

Sla uw afbeelding voordat u het programma afsluit. Voor het behoud van de oorspronkelijke afbeelding, naam van uw bestand voordat u opslaat.

Tips & waarschuwingen

  • De Toon van de huid kan veranderen afhankelijk van de lichtomstandigheden in de foto. Voor de beste resultaten alleen monster duidelijk huid die een nauwe tonale overeenkomt met de acne bedekte huid.
  • Oefen met het gereedschap vaak te verbeteren van uw techniek maskeren.