Zen Cart configureren voor PayPal

Zen Cart configureren voor PayPal


Veel consumenten gebruiken PayPal om te betalen voor online aankopen, rekeningen betalen en verzenden van geld over de hele wereld. De meerderheid van de e-commerce software, met inbegrip van de Zen Cart, kan worden ingesteld te accepteren PayPal-betalingen vrij snel. Zodra u uw winkel Zen Cart met PayPal integreren, zult u beter toegankelijk zijn voor consumenten die gebruik maken van alleen PayPal en u kan zelfs zien uw inkomsten en betrouwbaarheid verhogen.

Instructies

Fundamentele Paypal IPN Setup

1

Ga naar de installatiepagina van direct betaalbericht (DBB) in uw PayPal-account. Eerst inloggen op uw PayPal-account, klik op "Profiel" en vervolgens op de knop "Direct betaalbericht" in de lijst "Verkoopvoorkeuren". Zetting zulks opwaarts zorgt ervoor dat uw Zen Cart store en PayPal worden continu met elkaar gesynchroniseerd wanneer betalingen worden gedaan.

2

Voor het correct instellen van IPN dienst, klik op "IPN instellingen bewerken" op de pagina setup. Het IPN meldings-URL invoeren en selecteer het keuzerondje voor "ontvangen IPN berichten." Klik op de knop "Opslaan" en klik vervolgens op 'Terug naar profiel samenvatting' op de volgende pagina. De kennisgeving van het IPN URL is gevonden in de linker bovenzijde van de PayPal IPN-instellingen van de informatie in de modules van de betaling van uw Zen Cart administrator gebied.

3

Stel de functie automatisch terug te kunnen klanten automatisch terug naar uw winkel Zen Cart na het betalen met Paypal. Klik op "Website betalingsvoorkeuren" onder de "Verkoopvoorkeuren" lijst op de pagina van uw Paypal-profiel. Inschakelen automatisch terug door het selecteren van de "On" radio knop. Voer de "retour-URL" in de ruimte; deze URL komt naast waar uw IPN meldings-URL in uw Paypal-betalingsmodule in de Zen Cart admin gebied werd aangeboden. Schuif naar de onderkant van de pagina Betalingsvoorkeuren Website en klik op "Opslaan".

4

Meld u aan bij uw Zen Cart beheerder paneel met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt gemaakt toen u zich met Zen Cart aanmeldde.

5

Ga naar de modules van de betaling in uw Zen Cart admin controle paneel. Klik op de "Betaling" optie onder het tabblad "Modules" om een lijst met alle mogelijke betalingsopties voor uw klanten. Klik op de "Paypal IPN - Webwinkelbetalingen" betalingsoptie en klik op "Edit" boven.

6

Voer de desbetreffende gegevens in het vak links-rechterhand-side informatie correct instellen van PayPal op uw site. Bevestigen dat de "Echte" radio knop is gemarkeerd zodat de PayPal module. Voer uw primaire premier of business PayPal e-mailadres onder de sectie "Business-ID". Kies andere gewenste opties in deze sectie, zoals het selecteren van uw voorkeur transactievaluta; Klik op "Update" aan de onderkant van de pagina wanneer u klaar bent. Als u niet zeker van uw primaire adres van PayPal bent, is dit het e-mailadres dat is gemarkeerd als primaire in de "E-mail"-sectie op de pagina van uw PayPal-profiel.

PayPal Express Checkout Setup

7

Ga naar de installatiepagina van de API-toegang op uw PayPal-account. Eerst inloggen op uw PayPal-account en klik op "API-toegang" onder de "Accountinformatie"-lijst in uw PayPal-profielpagina.

8

Klik op "Certificaat weergeven API" op de API-Access-pagina om te bekijken van uw API-referenties. Noteer of kopieer de API gebruikersnaam, wachtwoord en handtekening op de volgende pagina.

9

Log in uw Zen Cart administratie en kies de optie "Paypal Express Checkout" in de Payment modules. Uitgezocht naar de "Echte" radio knop om deze betalingsoptie; Scroll naar beneden en stel alle andere gewenste instellingen, bijvoorbeeld dat klanten "overslaan" van de kassa betalingspagina bij het maken van een betaling te kiezen. Plak uw API gebruikersnaam, wachtwoord en handtekening in de daarvoor bestemde vakken. Selecteer "Live" te maken van de PayPal Express Checkout betalingsoptie klaar voor gebruik. Klik op "Update" aan de onderkant van de pagina wanneer u klaar bent.

Tips & waarschuwingen

  • Bevestigen dat uw PayPal integratie correct opgezet doordat een test kopen in uw winkel Zen Cart.