Zelfgemaakte Laptop Mounts

Terwijl de mobiele telefoons en mobiele communicatieapparaten steeds meer en meer geavanceerde zijn, liever sommige mensen nog steeds met behulp van een laptop te allen tijde. Gewoon uw laptop te plaatsen op de passagiersstoel van uw auto kan leiden tot omvallen tijdens een korte stop, en het scherm mogelijk moeilijk te zien. Montage van een laptop in een voertuig kan de bestuurder gebruik maken van een krachtige GPS-systeem, luister naar een grote muziekbibliotheek en werken op de typen taken wanneer veilig gestopt.

Soorten beugels

Afhankelijk van de grootte van uw voertuig, kies een berg dat is makkelijk te gebruiken zonder het verduisteren van uw visie. Controleer uw staatswetten betreffende de werking van een computer terwijl het drijven. Stuur mounts module op het stuurwiel tijdelijk en kan niet worden gebruikt tijdens het rijden. No-drill monturen zijn aangesloten op de bestaande stoel bouten voor uw auto model en moeten worden ontworpen om het absorberen van schokken die de laptop kunnen beschadigen. Auto bureaus zijn ontworpen voor de voorste en de achterste zitplaatsen van het voertuig. Aan de voorkant, ze glijden vanaf de passagierszijde dus de bestuurder of passagier kunt gebruiken. Voor de zitplaatsen achter hechten de mounts aan de achterkant van het stuurprogramma of de passagiersstoel te maken van een werkruimte. Ten slotte, draagbare mounts vouwen en zorgen voor de laptop moet worden gebruikt in de auto en elders.

Materialen die nodig zijn

Om te bouwen van een laptop mount thuis, zal u moet ten minste 17 inch van duurzaam 3/4-inch metalen gas leidingen, twee 45 graden aansluitende gewrichten, een vlakke ondergrond, gemaakt van hout of glasvezel, vier bouten en moeren en Velcro strips. U moet ook een montagesysteem om te houden van de stand veilig vastgemaakt aan de auto. Twee vooraf geboorde pipe mounts en vier bouten met vleugelmoeren goed werken. Als u graag uw mount mobiel, kunt u een draaibaar aan de voet van het platte oppervlak installeren. Controleer voor het boren in de vloer van de auto, de handleiding van uw service om ervoor te zorgen dat zijn er niet belangrijke onderdelen gelegen in de buurt van het boren gebied.

Montage en installatie

Snijd het gas leidingen in drie verschillende lengtes afhankelijk van de hoogte van de zetel van de auto. De meeste auto's en vrachtwagens vereisen de lengte van een 3-inch, de lengte van een 4-inch en een 10-inch lengte. Sluit de langste lengte aan één van de pipe mounts en een van de gewrichten. Deze lengte zullen zich het dichtst bij de grond. Vervolgens sluit de kortste lengte aan op de connector en voeg de tweede joint. Tot slot de resterende inslaaptijd leidingen verbinding te maken met het gewricht en de tweede buis monteren. Snijd het platte oppervlak naar een gebied iets groter is dan het basisareaal van uw laptop. Zand of rond de hoeken te elimineren scherpe randen. Boor gaten door de vlakke rand het verbinden met de bovenste pijp monteren. Zorgvuldig markeren en vier gaten boren in de vloer van het voertuig aan de grootte van de vier bouten met vleugelmoeren. Installeren van de voet van de berg, en draai de noten. Zodra de mount is geïnstalleerd, plaatst u de Velcro strips op de onderkant van de laptop en de bovenkant van de vlakke ondergrond om het te beveiligen tijdens het rijden. Extra accolades en holsters kunnen worden toegevoegd om zwaardere laptops op plaats.