Yahoo! Mail verbinden met Outlook 2007

Yahoo! Mail verbinden met Outlook 2007


Microsoft Outlook maakt het gemakkelijk te verbinden van e-mailclients, houden van contacten en afspraken te beheren. Zijnde kundig voor al uw e-mail op één plaats te controleren is handig, maar Outlook en web gebaseerde mail zoals Yahoo! zijn niet technisch compatibel. Uw Yahoo!-Account met Outlook 2007 verbinden, moet u eerst een POP e-mail host voor Yahoo! te maken.

Instructies

1

Download en run YPOPs! op uw computer. YPOPs! u kunt uw Yahoo! Mail-account toevoegen aan uw Outlook.

2

Selecteer 'Tools' Klik op 'Accountinstellingen' in Outlook, en klik op de "E-mail"-tab. Selecteer "Nieuw" en controleer of POP3, IMAP, Microsoft Exchange of HTTP is geselecteerd en klik opnieuw op "Volgende".

3

Typ de naam die u wilt op uw bericht regel weergegeven en uw volledige e-mailadres van Yahoo! toevoegen, klik op "Volgende" en bevestigen dat "Internet E-mail" wordt gecontroleerd. Druk op "Volgende" opnieuw; controleren "POP3" onder "accounttype."

4

Voer het standaard IP-adres 127.0.0.1 voor zowel inkomende en uitgaande e-mailservers, dan vul je Yahoo! ID en wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd. Druk op "OK" en vervolgens "Finish", en u bent allen plaatst.