XP Recovery op de ThinkPad T61

XP Recovery op de ThinkPad T61


Aangezien de Lenovo ThinkPad T61 pre-geïnstalleerd met Windows Vista komt, is Windows XP herstellen een relatief eenvoudige zaak omdat de software zou moeten zijn geïnstalleerd met behulp van een origineel Venster XP compact disk. Sommige oudere ThinkPad computers, die had XP pre-installateur en waaruit men kan wensen om hun installatie van Windows XP te herstellen, kunnen meer problematisch als de harde schijf crashed, zijn geweest, omdat het besturingssysteem vaak op een afzonderlijke partitie op de vaste schijf is opgeslagen. In dit geval, echter, moet het besturingssysteem geïnstalleerd zijn afzonderlijk sinds de T61 nooit met XP.

Instructies

1

Plaats de CD 'Windows XP' in het DVD-station van uw computer.

2

Druk op "Enter" wanneer gevraagd als u wilt doorgaan met het installeren van "Vensters XP."

3

Druk op "F8" om de gebruiksrechtovereenkomst te accepteren.

4

Uw Windows XP-installatie hebt geselecteerd uit de lijst door "Windows Setup".

5

Druk op "R." "Windows Setup zal nu re-installeren alle"Windows"-bestanden op uw harde schijf.

Tips & waarschuwingen

  • Bent u kundig voor vlaag 'Windows XP' direct op uw vaste schijf, zelfs in de "Veilige modus" ("F8" druk continu als "Windows" wordt geladen om te zien een menu zodat u kunt invoeren 'Veilige modus'), breng een volledige back-up van alle belangrijke bestanden op de harde schijf. Herlaad elke software van de virusbescherming die u gebruikt op uw computer om te voorkomen dat uw computer besmet te raken.
  • Als u een bericht zeggend "Setup cannot continue because de versie van Windows is geïnstalleerd op de computer nieuwer dan de versie op deze CD is" ziet, hebt u een van verschillende opties: 'Veilige modus' Voer op uw computer en verwijderen "Service Pack 2"; Volg de instructies op het maken van een "slipstreamed CD" (zie "Bronnen"); Veeg de harde schijf volledig en 'Windows XP' opnieuw installeren van kras met behulp van uw originele 'Windows XP' CD. Zie 'Bronnen' voor drie programma's die dit kunnen doen. Waarschuwing: Met behulp van deze optie zal veeg uit al uw persoonlijke bestanden en programma's samen met Windows. Gebruik het alleen als een laatste redmiddel als al het andere faalt.
  • Terwijl deze procedure moet de 'Windows XP' installatie op de computer hebt hersteld, werkt niet altijd en kan leiden tot verdere problemen (dat wil zeggen kunt u geweest kundig voor toegang via 'Veilige modus' voordat overwegende dat nu zelfs dat niet). Dus moet dit niet worden geprobeerd tenzij u computer savvy.