Word-documenten: How to Fix referentiebron niet gevonden

Ontvangst van de "Error! Verwijzingsbron niet gevonden' wordt weergegeven terwijl het proberen om een document te maken is zowel een ergernis als een belemmering voor de productiviteit. Dit is een veelvoorkomende fout bij het werken met formulieren in Microsoft Word. Een vorm is een vergrendelde sjabloon vaak gebruikt voor professionele en juridische documenten, die kun je kunnen alleen bewerken op specifieke gebieden grijs gemarkeerd. Als een van deze velden verwijderd of leeg om welke reden is, krijgt u de referentiebron niet gevonden foutbericht. U kunt de fout in een aantal manieren oplossen.

Instructies

1

Klik op 'Bewerken' en selecteer 'Undo'. Alternatief, kunt u "Ctrl" ingedrukt en druk op "Z" op uw toetsenbord of klik op de gebogen fout wijst naar links op uw werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Dit houdt zich bezig met Word "Ongedaan maken" procedure. Als u nog iets anders niet gedaan sinds u het veld verwijdert, wordt het verwijderde veld zal terugkomen. U kunt de 'Undo' procedure herhalen voor maximaal 10 bewerkingen in een document.

2

Druk het document af en zoek het. Als er een sectie die ziet er vreemd op de afgedrukte pagina, weergave van getallen en symbolen in plaats van de tekst die u hebt getypt, dat veld de fout veroorzaakt. Met de rechtermuisknop op het veld in het document en selecteer "Ververs veld." Druk het document nogmaals af. Als het document correct is, zal u de fout niet opnieuw weergegeven.

3

Plaats de cursor in het veld en druk op de "spatiebalk" plaatst u een spatie in het veld. Hierdoor wordt het programma van mening dat het veld wordt ingevuld en de fout wordt niet weergegeven.

4

Met de rechtermuisknop op het veld en selecteer 'Eigenschappen'. Stel de standaardwaarde van het veld als in het dialoogvenster dat verschijnt:

{Vragen antwoord "vraag" \d ""}

Hierdoor zal u wilt doorgaan met een leeg veld en niet het foutbericht wordt weergegeven.