Wissen van een USB Flash Drive

Wissen van een USB Flash Drive


Een USB-drive is een easy-to-use apparaat voor het overbrengen van bestanden van computer naar computer, maar wanneer stations volledige zijn of de bestanden zijn niet langer nodig, wilt u misschien wissen alles uit hen. Er zijn twee methoden voor het opschonen van gegevens op een USB-flashstation--het formatteren van de schijf of het gewoon handmatig alle bestanden te verwijderen. Beide methoden kunnen de volgende keer dat u een lege schijf nodig snel worden uitgevoerd.

Instructies

1

Sluit uw stick aan op een USB-poort. Wacht tot de computer te lezen van de schijf en laden de inhoud. Klik op de Windows "Start"-menu, klik op "Computer" en open het flashstation.

2

Klik op "Organiseren" en kies "Map en zoekopties".

3

Klik op het tabblad "Weergave" en selecteer de radio wijzerplaat naast 'Toon verborgen bestanden en mappen'. Druk op 'OK'.

4

Klik in een leeg gebied binnen het venster flash-drive en druk op "Ctrl-A" om alle bestanden te selecteren. Druk op de "Delete" toets en wacht tot de bestanden te verwijderen.

5

Met de rechtermuisknop op de "Prullenbak" en kies "Lege prullenbak."

6

Uw sprongaandrijving invoegen in een USB-poort. Klik op de Windows "Start" menu en kies 'Computer'.

7

Klik met de rechtermuisknop op de flash drive en kies "Formateren..." uit het contextmenu.

8

Kies het selectievakje dat "Snelformatteren zegt" als u wilt dat een volledige wissen van de flash drive. Schakel dat vakje niet als u dat wilt doorlopen en de drive inhoud grondig wissen.

9

Druk op de "Start" knop om te beginnen met de opmaak. Een pop-upbericht wordt weergegeven wanneer het proces voltooid is. De flash drive moet leeg en klaar voor gebruik.