Windows Mediaplayer gebruiken met Firefox

Omdat veel websites maken gebruik van ingesloten Windows Media Player inhoud, moest trouwe Firefox gebruikers toevlucht nemen tot het gebruik van Internet Explorer voor het weergeven van bepaalde websites. Dat is niet meer nodig, zoals Microsoft heeft gemaakt een Windows Media Player plugin die kan worden gebruikt in Firefox. Installeer de plugin, en u kunt Firefox gebruiken om te bladeren van deze websites.

Instructies

Handmatig downloaden en installeren

1

Ga naar de website van Microsoft poort 25 voor het downloaden van de Windows Media Player plugin voor Firefox (zie bronnen hieronder). Volg de instructies om het downloaden en sla de toepassing op uw computer.

2

Stormloop naar de installateur te installeren van de Windows Media Player plugin voor Firefox. Volg alle instructies totdat de plugin is geïnstalleerd.

3

Navigeer naar een website die audio- of video-inhoud die wordt uitgevoerd met Windows Media Player is ingesloten en uitproberen van uw nieuwe plugin.

Automatisch downloaden en installeren

4

Uitschakelen van eventuele pop-up blockers uitgevoerd hebt, of externe programma's of pop-up blockers binnen Firefox.

5

Ga naar een website die audio- of video-inhoud die wordt uitgevoerd met Windows Media Player en proberen toegang tot de inhoud heeft ingesloten. U krijgt een waarschuwing van Firefox vertellen u dat de Windows Media Player plugin is nodig voor toegang tot de inhoud.

6

Volg de instructies om te downloaden en installeren van de plugin op uw computer. Probeer toegang tot de media-inhoud op de website weer; het bestand moet functioneren.

Tips & waarschuwingen

  • Dezelfde Windows Media Player plugin die voor Firefox werkt kan worden gebruikt met de Opera en SeaMonkey browsers. Als u geen Firefox ge├»nstalleerd hebt, zal het gedownloade bestand in de map C:\PFiles\Plugins worden geplaatst. Gewoon het bestand te verplaatsen naar de plugins directory van uw browser.