Windows gebruiker evaluatie-instrumenten

Microsoft heeft Windows-gebruikers met verschillende gereedschappen die u gebruiken kunt om te beoordelen van de competenties van de prestaties, veiligheid en potentiële problemen van een computer. Deze hulpprogramma's evalueren van hardware en onderdelen van de computer, de systemen analyseren en rapporten genereren ten aanzien van de bevindingen. Ze zijn gratis tools en u kunt verwijzen naar de website van Microsoft te downloaden, installeren en gebruiken van deze hulpmiddelen.

KAART Toolkit

Deze tool bestaat uit drie belangrijkste functionaliteiten: voorraad, analyse van de compatibiliteit en bereidheid rapportage. KAART biedt veilige, agent-loze en hele netwerk inventaris die van kleine bedrijven tot grote organisaties varieert. Het verzamelt en beheert systeembronnen en apparaatgegevens van één netwerkcomputer. KAART maakt gebruik van hulpmiddelen die reeds in uw besturingssysteem uit te voeren inventarisatie en evaluatie. KAART voert een gedetailleerde analyse van de compatibiliteit van de hardware en apparaat voor de overgang naar Windows 7 en andere Windows-systemen. De evaluatie van de hardware de hardware onderzoekt en beslist of de update op de systemen geschikt is. KAART creëert ook verslagen met betrekking tot zowel overzichts- en detailrapporten beoordeling voor migratie scenario's met inbegrip van de hardware en de aanbevelingen voor de migratie naar Windows systemen en producten.

Windows System Assessment Tool

De WinSAT evalueert de prestatiesmogelijkheden van een computer. U kunt WinSAT formele en bijzondere evalueren van hardware-configuratie van een computer, ontdek de basisscore van de computer en scores voor onderdelen van de computer. Ontwikkelaars kunnen gebruik maken van de informatie voor het ontwikkelen van software die kan toegang tot de informatie van de prestaties van een computer om te bepalen van de optimale toepassingsinstellingen. Gebruikers kunnen begrijpen van de prestaties van de computer te controleren als toepassingen uitvoeren van goed op de computer met behulp van deze tool.

Windows hulpprogramma voor de beoordeling van de gezondheid

Het hulpprogramma Microsoft IT omgeving Health Assessment is ontwikkeld voor beheerders die nodig hebben om te evalueren van de algemene gezondheid van hun Active Directory- en netwerkinfrastructuur. Het hulpprogramma herkent kwesties waardoor uw netwerkomgeving te werken niet correct. Deze gratis tool scant uw hele netwerk en identificeert potentiële kwetsbaarheden en kwesties, vooral wanneer ze aan Active Directory koppelen. De scans zijn samengesteld uit een configuratie van de sites en Active Directory, bestandssystemen en configuratie van DNS (Domain Name System)-servers en e-mailservers.