Windows 7: Hoe u kunt vaststellen van de MTU-grootte

In netwerken is een maximale verzenden Unit (MTU) de grootste maat die een individuele pakje verzonden via een netwerk informatie kan hebben. Terwijl een grote MTU kan verhoging van de waargenomen snelheid van uw internetverbinding omdat uw computer meer gegevens in elk pakket met minder communicatie protocol overhead verzendt, sommige beveiligde netwerken zoals virtuele particuliere netwerken mogelijk niet de computer aansluiten als uw MTU te groot is. Bepalen van uw huidige MTU-grootte in Windows 7 met behulp van de opdrachtprompt en de opdracht "NETSH".

Instructies

1

Open het menu "Start" en typ "cmd" in het zoekveld onderaan. Wachten op het pictogram "cmd" of "cmd.exe" om te verschijnen op de resultatenlijst.

2

Met de rechtermuisknop op het pictogram "cmd" of "cmd.exe", en klik vervolgens "Stormloop zoals bewindsvoerder" om het openen van een opdrachtpromptvenster met beheerdersbevoegdheden. Als u bent aangemeld met een beperkte Windows-account, moet u een beheerderswachtwoord te blijven leveren.

3

Typ "netsh interface ipv4 Toon subinterfaces" in het opdrachtpromptvenster en druk op "Enter".

4

Onderzoeken van de waarde in de kolom "MTU" naast de internetverbinding van de computer--zoals "LAN-verbinding" of "Wireless Network Connection"--om uw huidige MTU-waarde te bepalen.