Wind U100 specificaties

Wind U100 specificaties


In de voortdurende race om computers kleiner en meer draagbare, vertegenwoordigen netbooks de volgende stap na laptops in termen van een meer compacte, lichtgewicht systeem. Terwijl netbook computers niet zo krachtig zijn als desktops of laptops zijn, kunnen zij uitvoeren van de overgrote meerderheid van de taken waarvan de laatste twee staat zijn. De MSI Wind U100 netbook biedt gebruikers met zowel draagbaarheid en functionaliteit.

Processor en accu

De processor voor een Wind U100 netbook is een Intel Atom N270 die op 1,6 GHz draait, met behulp van een Intel 945GSE + ICH7M chipset. Geïntegreerd in dit systeem is een Intel GMA 950 geïntegreerde grafische systeem dat geheugen van de computer deelt. Een 3-cel batterij is standaard voor de computer, die de consumenten 40 watt vermogen. De batterij duurt bijna drie uur met de processor in ECO-modus en de helderheid voor het scherm ingesteld op minimum. Als u uitvoert in de normale modus, duurt de batterij iets meer dan twee uur.

Opslag en geheugen

MSI Wind U100 netbooks zijn geschikt voor het accepteren van MMC, MSPD, SM/MMS, SD en MS geheugenkaarten met behulp van een ingebouwde kaartlezer. De harde schijf is een 80GB, 2,5-inch SATA-eenheid die kan worden verwisseld met een grotere schijf door het verwijderen van de onderkant van de behuizing. De netbook heeft een extra sleuf voor geheugen en 512MB of 1GB van DDR2 RAM die op 667 MHz opereert omvat.

Afmetingen, Case, Input/Output

De MSI Wind U100 netbook is 1,3 inch in hoogte, 7 inch breed en heeft een lengte dat 10.2 duim maatregelen. De unit weegt 2.2 lbs. en heeft een composiet kunststof behuizing verkrijgbaar in roze, zwarte, rode en witte kleuren. Deze netbook heeft een VGA-aansluiting naar output video op een externe monitor. Een line-out en hoofdtelefoon jack plug in voor audio-uitvoer zijn gebouwd en het systeem heeft ook een plug lijningang voor geluidsinvoer.

Functies

Wind U100 netbooks gemaakt door MSI zijn voorzien van een ingebouwde webcam die met een maximum van 1.3 megapixels en een minimum van 0.3 megapixels werkt. Stereoluidsprekers en een ingebouwde microfoon zijn ook opgenomen met de HD audio-chipset. De display is een TFT LCD-monitor met een 10 duim diagonale grootte en een maximale resolutie van 1024 bij 600 pixels. Deze netbook kan verbinding maken met apparaten die gebruikmaken van USB 2.0 en functies Ethernet netwerken samen met 802.11b- en 802. 11 g Wi-Fi-protocollen. Wind U100 eenheden komen vooraf geïnstalleerd met Windows XP als hun besturingssysteem.