Welke stappen u kunt nemen om Skype

Skype is een Internet gebaseerd programma waarmee gebruikers kunnen noemen van andere gebruikers met behulp van Voice over Internet Protocol-technologie. Sommige van de meer geavanceerde functies van Skype kunnen gebruikers hebben van aangezicht tot aangezicht telefonische vergaderingen en internationale gesprekken. Skype is een gratis programma en setup is snel, vaak nemen slechts een paar minuten.

Skype downloaden

De gedownloade toepassing kunt u bellen en gebeld vanaf uw computer. Voor informatie over het downloaden van Skype, Skype website bezoeken op skype.com.

Aanmelden

Zodra u hebt gedownload en geopend van de Skype-toepassing, moet u een nieuwe account maken. Om een nieuwe account hebt gemaakt, klikt u op de link op de hoofdpagina van de Skype-toepassing. Voer de vereiste gegevens, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. U moet ook bekijkt en ga akkoord met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Skype alvorens vooruit.

Contactpersonen toevoegen

Om te beginnen bellen of chatten met andere Skype-gebruikers, moet u contactpersonen toevoegen aan uw lijst. De Skype-directory voor contacten met volledige namen, Skypenamen of e-mailadressen zoeken. Ga naar support.skype.com/en-us/FAQ/FA3281/How-do-I-add-contacts voor meer informatie over het toevoegen van contactpersonen op Windows-computers. Meer informatie over het toevoegen van contacten op Mac computers, bezoek support.skype.com/en-us/FAQ/FA10803/How-do-I-add-a-contact-in-Skype-5-0-for-Mac.

Bellen en chatten

Zodra u hebt download de Skype-toepassing, een account aangemaakt en contactpersonen toegevoegd, je bent klaar om te beginnen bellen en chatten met uw contactpersonen. Klik op een contactpersoon uit uw lijst met contactpersonen en klik op het pictogram spraak zeepbel een chat starten of het telefoonpictogram te plaatsen van een oproep aan die persoon. Zodra u vertrouwd bent met de werking van Skype, kunt u beginnen met behulp van meer geavanceerde functies zoals videobellen, aanroepen van mobiele land line telefoons en internationale gesprekken. Bezoek de Skype-website voor meer informatie over de geavanceerde functies.