Welke schade doet de Trojaan Vundo? 1

Het Internet kan een gevaarlijke plek voor de onvoorbereid zijn. Virussen, Trojaanse paarden, spyware en een willekeurig aantal andere kwaadaardige software kunnen infecteren uw systeem en spelen havok, soms veroorzaakt onherstelbare schade. De Vundo-trojan horse is een stuk van malware die is zo gevaarlijk als het is onvoorspelbaar. Met een aantal mogelijke manieren om het systeem beschadigen, kunnen de Vundo-trojan een vervelende infectie. Iedereen die vermoedt dat ze kunnen worden besmet met Vundo moet Houd een oogje op een van de symptomen.

Frauduleuze Pop-Ups

Een van de meest eenvoudig herkenbare symptomen van infectie van de Vundo is de plotselinge verschijning van een groot aantal van de pop-up advertenties. Deze advertenties zijn vaak voorzien van Websites die adware of spyware verwijdering, die ironisch is bieden, omdat de advertenties een virale symptoom zijn. Deze advertenties leiden tot valse anti-spyware programma's zoals WinFixer en Antivirus 2009, die zijn ontworpen om paniek gebruikers naar de aankoop van een licentie voor een 'volledige versie' om een "besmetting." Deze zwendel steelt niet alleen geld; het steelt potentieel belangrijke informatie zoals credit card nummers en kan leiden tot identiteitsdiefstal. Een percentage van deze pop-ups kunnen ook een pornografische aard, afhankelijk van het type Vundo.

Bureaublad wijzigingen

Enkele andere voorkomende symptomen van Vundo bevatten wijzigingen in het bureaublad. Dit kan variƫren van de achtergrond wijzigen of uit te schakelen, aan veranderingen in de screensaver en de verdwijnende pictogrammen. Een gemeenschappelijk wijziging aangebracht op de achtergrond bevat een afbeelding van een "installer"-venster, waarbij de aanwezigheid van adware op de computer. Pictogrammen die verdwijnen kunnen wel weer in de tijd. Een gemeenschappelijk verandering in de screensaver is te laten vervangen met een reproductie van de beruchte "Blue Screen of Death." Ook kan het vermogen om te veranderen van de achtergrond en screensaver terug worden geremd door de achtergrond en screensaver wordt gemaakt moeilijk te verwijderen uit de map System32. De "Achtergrond" en "Screensaver" tabbladen ook verdwijnen uit de "Eigenschappen voor beeldscherm" Control Panel, omdat hun "Verbergen" waarden in het register zijn gewijzigd.

Kreupele beveiligingsprogramma 's

Een ander gemeenschappelijk symptoom van Vundo infectie is dat automatische updates--zowel voor Windows en talrijke andere programma's--zal worden geblokkeerd. Het gaat hierbij om veiligheid en antivirus software, evenals een aantal andere hulpprogramma's. In toevoeging, echte antimalware programma's--zoals Spybot - Search & Destroy, MalwareBytes Norton Internet Security--zal worden uitgeschakeld en vaak volledig verwijderd van uw harde schijf. Norton is often disabled and used as a tool to download even more malware, with a bogus notification to activate the "Phishing Filter" resulting in a connection to real-av.org, where additional false antimalware and other malware are downloaded and installed onto your system. Tools die u helpen kunnen bij het verwijderen of belemmeren Vundo--zoals de Register-Editor, MSConfig de Task Manager--vaak ook gericht en zijn uitgeschakeld.

Internet problemen

Vundo kan ook belemmeren de toegang tot een aantal Websites, waaronder Hotmail, Google en Facebook. Google is vaak een doelwit van schadelijke en koppelingen zoeken om te buigen naar meer valse antispyware sites kunnen worden gewijzigd. Bovendien, kunnen webpagina's niet goed geladen, lege pagina's presenteren.

Andere symptomen

Vundo kan ook leiden tot een willekeurig aantal kwesties. Deze symptomen zijn de remmen van de mogelijkheid om het systeem in de veilige modus, verwijderen van netwerkverbindingen en het consumeren van harde aandrijvingsruimte draaien. Vundo-infecties zijn ook bekend te veroorzaken computer bevriest, evenals eindeloze cycli van Explorer.exe crasht en opnieuw op te starten.

Andere namen & VundoFix

Vundo heeft tal van andere namen te zoeken bij het proberen te diagnosticeren en repareren van uw systeem. Houd een oogje op Vundo, Virtumode, Virtumondo en MS Juan. Hieronder opgenomen middelen is een link naar de Atribune VundoFix, een hulpmiddel ontworpen om schoon Vundo en varianten daarvan. Niet vergeten dat, vanwege de willekeurige aard van Vundo, het is moeilijk te reinigen met 100% nauwkeurigheid. VundoFix is ontworpen om de beste kans van volledige verwijdering, maar het is geen garantie voor een volledig geslaagde operatie.