Welke manier voor sortie HP RAM

Wanneer een computer vertraagt, één methode gebruikt om te verhogen snelheid en prestaties is het installeren van geheugen van het meer random access memory (RAM). Hewlett Packard machines is voorzien van geheugen is geïnstalleerd. Als u niet hoe om te controleren van de computer voor de hoeveelheid RAM in de computer geïnstalleerd weet, heeft HP een ondersteuningswebsite die vertelt u precies hoeveel u hebt.

Instructies

1

De Resource-link onderaan dit artikel gebruiken om te navigeren naar de website van HP. Vinden het tekstvak "Zoeken" bovenaan rechts van de home page.

2

Voer het modelnummer van de computer en de term "specificaties" in het zoekvak. Een pagina wordt weergegeven met een lijst met koppelingen.

3

Klik op de koppeling met het label "Productspecificaties." In de lijst met specificaties voor uw model, scroll naar beneden naar de sectie met het label "Geheugen." Hier ziet u de hoeveelheid geheugen in uw HP-computer is geïnstalleerd. Let op in de specificaties van de totale hoeveelheid geheugen van de computer kan worden opgeslagen.

4

Start de computer opnieuw en de F1 of F10-knop ingedrukt totdat de computer wordt opgestart in de BIOS. Het eerste scherm dat wordt weergegeven, toont de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen en de hoeveelheid RAM-sleuven in de computer beschikbaar. Kijk naar de geheugensleuven gelabelde "geheugen bank 1" en "Memory bank 2." Dit vertelt je dat als er een beschikbare RAM-sleuf in de computer is.

5

Neem de maximale hoeveelheid geheugen die in stap 3 hebt genoteerd en aftrekken van de hoeveelheid geheugen die momenteel zijn geïnstalleerd. Dit vertelt u hoeveel RAM u kunt installeren op de HP computer om te voldoen aan de maximale hoeveelheid geheugencapaciteit. Het bedrag van "slots" beschikbare vertelt u de grootte van de chip van de RAM die u voor de extra slot kopen kunt.

Tips & waarschuwingen

  • De hoeveelheid RAM die beschikbaar is voor gebruik wordt beperkt door sommige besturingssystemen. Bijvoorbeeld, 32-bits Windows-besturingssystemen, inclusief XP, Vista en Windows 7, kan alleen worden herkend en 3.3 gigabyte aan RAM.