Welke Is het beste bestandssysteem voor te USB schicht toer?

USB sticks zijn handige computer-opslagapparaten die u toelaat om de overdracht van bestanden tussen systemen en de gebruikers. De drives zijn duurzaam en kunnen worden geformatteerd voor gebruik op een verscheidenheid van systemen. Er zijn drie gemeenschappelijke bestandssystemen binnen Vensters die u gebruiken kunt voor het opmaken van uw USB flash drive--Fat 16, Fat 32 en NTFS. Elk bestandssysteem biedt voor- en nadelen en lees-/ schrijfsnelheid is een probleem op alle drie bestandssystemen.

FAT 16 & Fat 32

FAT 16, of File Allocation Tabel 16, is een bestandssysteem ontworpen voor kleine opslagapparaten en gebruikt eenvoudige mapstructuren. FAT16 is het beste bestandssysteem voor uw USB flash drive te wijten aan de verenigbaarheid ervan met niet-Windows systemen, de snelheid van lezen en schrijven naar uw USB flash drive zonder problemen en haar vermogen om te werken met verschillende versies van het Windows-besturingssysteem.

FAT16 is een bestandssysteem dat een middenweg tussen de twee andere bestandssystemen, Fat 32 en NTFS biedt. FAT16 is is niet zo snel als NTFS, maar het is sneller dan Fat 32 schrijfsnelheid. FAT 32 is een ander type van vergelijkbaar met Fat 16-bestandssysteem en geïntroduceerd met MS DOS 7.

NTFS

NTFS is een geavanceerd bestandssysteem dat is geïntroduceerd met het besturingssysteem Windows NT. Het is robuust en sneller dan Fat 32 en Fat 16, maar het NTFS-bestandssysteem wordt geleverd met zijn aandeel in de vraagstukken en problemen. Een probleem is dat u mei niet zitten kundig voor gebruik van het USB-flashstation op niet-Windows-computers. Een andere kwestie, het NTFS-bestandssysteem vereist dat meer systeem schrijft voor uw schicht toer. Na verloop van tijd kan dit problemen geven met het station zoals crashes en beschadigde sectoren. Een andere kwestie is toestemming problemen en fouten kunnen optreden na verloop van tijd--Windows u vertellen dat u niet gemachtigd om op te slaan naar het USB-station.

Deactiveren van de USB Flash Drive

Als u beslist voor het opmaken van uw USB flash drive onder het NTFS-bestandssysteem, moet u ervoor zorgen dat u altijd unmount de flash drive goed uit uw Windows-systeem met behulp van de "Hardware veilig verwijderen" optie. Als u wilt het veilig ontkoppelen, klik op het pictogram van de twee-pijlen gelegen op uw "system tray" bij de klok en klik op het station dat u wilt ontkoppelen. Klik vervolgens op "Stop" to correct start de procedure voor het verwijderen van de schijf. Deze procedure uitvoeren, zelfs als u besluit de drive te formatteren met het Fat 16- of Fat 32-bestandssysteem.