Welk programma kan ik gebruiken om een PDF-bestand te openen?

Welk programma kan ik gebruiken om een PDF-bestand te openen?


Een PDF- of portable document format, is een bestandsformaat dat "behoudt van een document waar opmaak verschillende platforms," zegt Kansas State University. Voordat PDF's kwam langs, documenten vaak verschillende verscheen (online of in print) dan de auteur bedoeld. Met PDF-bestanden, u kunt schrijven of een document afdrukt en hebben zij komen precies zoals u verwacht. Om een PDF opent, moet u een enkel stuk van software genaamd een lezer.

Instructies

1

Ga naar Adobe.com. Klik op de "Get Adobe Reader"-knop. Als u niet wilt dat de McAfee Security Scan Plus (optioneel),-die optie te selecteren.

2

Download het bestand naar uw bureaublad of een andere locatie. Dubbelklik op het pictogram van het bestand om te beginnen met de installatie en setup-proces. Kies uw doelmap en klik op "Next." De installatie zal overgaan tot volledige.

3

Het vinden van een PDF-bestand dat u wilt openen. Dubbelklik op het pictogram van het bestand. Uw nieuwe lezer zal dit automatisch openen en andere PDF's in de toekomst.

Tips & waarschuwingen

  • Als u proberen een lezer dan Adobe Acrobat willen zou, zijn er verschillende gratis opties. (Zie de sectie bronnen.)
  • Als u problemen ondervindt bij het openen van een PDF, Controleer of u de meest recente versie van uw PDF-reader hebt.
  • Adobe Acrobat is "de enige PDF-file viewer die kan openen en interactie met alle PDF-documenten." Als u andere lezers, kan u problemen openen van bepaalde bestanden.