Website gebouw lessen

Website gebouw lessen


Voor de meeste bedrijven is een website absoluut essentiƫel voor zakendoen. Savvy shoppers kijken online voordat u naar de markt, en als u geen webpagina's, ze weten niet dat jullie bestaan. Hebt u een heleboel geld, je kunt iemand inhuren om te bouwen van een website, maar veel eigenaren van kleine bedrijven vinden het de moeite waard de tijd om te leren hoe om hun eigen website te bouwen. Als u uw eigen, kunt u het wijzigen wanneer je maar zonder wilt extra kosten.

Het basisidee

Als u wilt een webpagina, moet u ruimte op een server ergens kopen. Dit kan zo weinig als $5 per jaar kosten. Zodra je de ruimte hebt, moet u een document dat zal uw Web-pagina maken. De hoofdtekststroom van het document moet worden aangeroepen index.html. Het http-adres aan uw Web-pagina is de naam van het pad naar uw Web-pagina.

HTML

De taal die u gebruikt om webpagina's heet Hyper Text Markup Language of HTML. Hyper betekent het kunt koppelen aan andere pagina's, en markup betekent dat het bevat instructies over hoe u het document weergeeft. Markeringen zijn altijd punthaken (minder dan of groter dan symbolen). Meestal toepassen punthaak markeringen op de tekst tussen de begin- en sluiten tussen vierkante haken. Sluiten tussen vierkante haken zijn dezelfde als de punthaak openen tenzij ze worden voorafgegaan door het symbool "/". De eerste regel in het document is het woord < html > en de laatste regel in het document is < / html >.

Het hoofd

HTML-documenten zijn verdeeld in twee delen, enerzijds begint met het woord < head > en eindigt met < / head >. De volgende sectie begint met < body > en eindigt met < / body >. Het hoofd is het kleinste gedeelte; het bevat alleen informatie over het document, niet over de tekst of afbeeldingen. Het grootste import deel van de head-sectie is de meta-verklaring. De syntaxis is het woord < meta > gevolgd door het gelijkteken gevolgd door de inhoud van de meta-tag, zoals "Beschrijving" of "trefwoorden," dan het woord "inhoud", gevolgd door een gelijkteken en een lijst van woorden. De woorden beschrijven uw Web-pagina. Zoekmachines kijken naar de meta-informatie te zien als uw Web-pagina komt overeen met de trefwoorden van de zoekactie.

Het lichaam

Tekst op uw webpagina plaatsen door de tekst te typen in de sectie hoofdtekst. Er zijn verschillende punthaak markeringen om tekst vet, cursief, onderstreept, gekleurde of verschillende maten. Als u een afbeelding op uw webpagina wilt, zet de < img >< / img > tags waar u wilt de foto te gaan, voeg vervolgens de parameters over hoe u de afbeelding weergeeft. De parameters die worden gebruikt voor het weergeven van een afbeelding zijn src en alt. Src wordt gevolgd door het gelijkteken en de naam van het beeld, dat moet worden opgeslagen in dezelfde map als de webpagina. ALT wordt gevolgd door het gelijkteken en de tekst die wordt weergegeven als de afbeelding niet weergegeven.