Webactiviteit voor westwaartse uitbreiding na de burgeroorlog

Webactiviteit voor westwaartse uitbreiding na de burgeroorlog


Tijdens de 19e eeuw breidde het grondgebied van de Verenigde Staten veel. Deze uitbreiding een ontmoeting met de nieuwe culturele ontmoetingen, de fysieke ontberingen en de persoonlijke vindingrijkheid. Het web biedt talrijke en interactieve manieren voor u om dit gedeeld verleden te bereiken.

Identificatie

Webactiviteiten rondom dit materiaal aannemen veel vormen. U vindt alles van interactieve kaarten to lesplannen die u kunt gebruiken in de klas of voor huiswerkopdrachten.

Typen

U kunt volgen parcours kaarten die show afwikkeling patronen en de cursussen van de Pioniers. Er zijn informatief, lezersvriendelijke's die materiaal op Native Amerikaanse en Chinese ervaringen en perspectieven te introduceren. Bijvoorbeeld, heeft de PBS-serie "The West" een site vol met verschillende activiteiten en materialen die de aanvulling van de inhoud van die serie.

Overwegingen

Vergeet niet dat westwaartse uitbreiding meer dan een eeuw van tijd, van ongeveer 1783 tot 1898 omvatte. Als u alleen wilt richten op post civiele oorlogsmateriaal zal u een enorme gedeelte van deze geschiedenis zo goed als web-activiteiten ter ondersteuning van gerelateerde leren weglaten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot de Lewis en Clark expeditie, de Oregon Trail en de Trail of Tears.