Wat zijn vier dingen die een computer een dergelijke krachtige Tool maken?

Wat zijn vier dingen die een computer een dergelijke krachtige Tool maken?


Onze moderne wereld wordt uitgevoerd door computers. Ze kunnen bijna overal worden gevonden, en zij bepalen een groot aantal systemen. Ze zijn zo productief geworden omdat ze ongelooflijk krachtige hulpmiddelen zijn. Computers maken voor krachtige hulpmiddelen vanwege hun beschikbaarheid, hun connectiviteit, hun gebruiksgemak en hun voortdurend oprukkende aard.

Beschikbaarheid

Er zijn weinig plaatsen in de moderne wereld waar u niet binnen handbereik van een computer. Computers vergemakkelijken processen als globalisering door het creëren van zo'n dichte netwerk. Computers zijn nu beschikbaar voor gebruik in de meeste omgevingen, zoals school, werk en thuis. In een studie van het Pew Global Attitudes Project steeg computer eigendom in Amerika van 70 procent in 2002 naar 76 procent in 2008. Deze nummers zijn nog dramatischer in andere landen.

Connectiviteit

Misschien is de meest dwingende reden voor de kracht van de computer als een instrument zijn connectiviteit. Dankzij het Internet zijn mensen nu niet meer dan een paar toetsaanslagen en muisklikken verwijderd van vrijwel elk product of stukje informatie die ze maar kunnen wensen. Vóór, kan een persoon hebben een aantal telefoongesprekken naar een order plaatsen voor een product te maken. Hij heeft nu, alleen om naar een website te navigeren. In plaats van urenlang gieten over boeken in de bibliotheek, is alles wat hij nodig heeft om te doen een query te typen in een zoekmachine.

Gebruiksgemak

Er is een breed scala aan cursussen beschikbaar aan mensen, ongeacht hun oorspronkelijke kennis van computers. De werkplek, scholen en maatschappelijke instellingen zoals bibliotheken bieden vaak een gratis cursussen over het computergebruik van de. Met al deze middelen, zowat iedereen kan komen sneller gebruik maken van het gemak en productiviteit verhoogt dat computers bieden. Simpel gezegd, zijn computers een krachtig hulpmiddel, omdat bijna iedereen kan worden onderwezen om ze te gebruiken in wat hoedanigheid.

Vordert technologie

De computers van zijn vandaag ongelooflijk meer geavanceerde en krachtiger dan computers met behulp van slechts een paar decennia geleden. Elk jaar maken nieuwe ontwikkelingen in computer-gerelateerde technologieën hen zelfs meer dus. Dit aspect van de computertechnologie ten grondslag ligt aan alle andere redenen die een computer de krachtige tools die zij maken. Computertechnologie wordt in de nabije toekomst nog verfijnder en krachtiger dan de computers van vandaag. Naast macht zijn de computers van morgen waarschijnlijk om te voldoen aan de unieke behoeften van elke individuele gebruiker, waardoor ze nog meer effectieve instrumenten.