Wat zijn de Zwinky Meeps?

Zwinky is een social networking site ontworpen voor tieners. Gebruikers maken hun eigen onderscheidend, die een cartoon voorstelling van zichzelf met aanpasbare fysieke kenmerken, kledingkast en accessoires is. Hun virtuele karakter participeert in een online wereld genaamd "Zwinktopia", waardoor ze te kopen van kostuums, maskers en oren tot een "Meep." De avatar van Zwinky kan worden gedeeld met andere sociale netwerksites, zoals Facebook, MySpace en Xanga. Zwinky is compatibel met Windows en Mac.

Wat zijn Meeps?

Een Meep is een miniatuurversie van uw karakter van de Zwinky gekleed in een spook kostuum, een buitenaardse masker en alien of bunny oren. Om te worden een Zwinky Meep, moet u hebt ontgrendeld uw "garderobe" items door het verzamelen van 2.000 Zbucks van Zwinktopia na chatten met vrienden en spelen.

Word een Zwinky Meep

Start uw Zwinky profiel. Ga naar het tabblad "Garderobe" vanaf de introductiepagina en klik er op. Onder de kolom "Algemene opties" naast uw Zwinky teken, selecteer "Change lichaamstype" en kies "weinig persoon." Klik op "Garderobe" op de bovenste balk en blader door de opties beschikbaar kostuum. Het vinden van het kostuum "ghost" en selecteer het. Klik op "Ja" uit het pop-upscherm "Wijzigingen opslaan". Klik op "Garderobe" en kies de "buitenaardse mask", het aanpassen van de kleur in het optiemenu. Klik op de "Wardrobe" tab en kies vreemdeling of bunny oren tot finish uw Meep kostuum.

De wereld van Zwinky

Zwinky kunt u uw profielpagina met unieke achtergronden, foto's, afbeeldingen, muziek en video's aanpassen. De avatar van uw Zwinky om te reflecteren op je eigen hobby, haarkleur en haarstijl aanpassen. U kunt een nieuwe avatar voor speciale gelegenheden, zoals Kerstmis, Valentijnsdag en Halloween. Zwinktopia is een online wereld waar andere Zwinkies elkaar ontmoeten, chatten, winkelen bij Zwinchester Mall, bezoek van fast-food restaurants en spelen zoals pop en arcade spelletjes, en Zwinky kom. ZNotes kunt u verlaten van een opmerking voor de gebruikers van andere Zwinky die uw profiel bezoeken terwijl u niet aanwezig bent.

Veiligheidsoverwegingen

Kies een gebruikersnaam die niet uw ware identiteit weerspiegelt, met inbegrip van locatie, leeftijd of geslacht. Niet post of het bieden van persoonlijke gegevens op uw profielpagina tijdens het gebruik van ZNotes of in chatrooms. Zwinky wordt niet gemodereerd. De hoogte van uw ouder of voogd die u deelnemen aan Zwinky wilt voordat u een profiel maakt.