Wat zijn de voordelen van een landelijke glasvezelnetwerk?

Volgens de FCC, met ingang van 2010 hebben ongeveer 100 miljoen Amerikanen niet breedbandverbindingen en plannen bestaan om via optische glasvezelkabel, een snelle transmissiemedium die elektrische signalen in licht omzet, ter ondersteuning van de infrastructuur die tot een nationale breedband netwerk leiden zal. Amerika's huidige infrastructuur omvat geïnstalleerd maar ongebruikte fiber optic lijnen, die de FCC voornemens is te gebruiken om te scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en andere entiteiten die op afstand toegankelijk maken voor Amerikanen.

Uitgebreide gezondheidszorg

De middelen van de gezondheid en het beheer van de diensten wil gebruik glasvezel netwerken ter bevordering van telehealth, die gebruik maakt van breedband-afhankelijke technologieën om gezondheidsdiensten te verlenen op afstand. Telehealth zal verbeteren de veilige uitwisseling van informatie over gezondheid tussen providers, verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstellingen, en toestaan van gezondheidsorganisaties efficiënt informatie te verspreiden naar het publiek. Telehealth van zal videoconferentie analysemogelijkheden specialisten zoals neurologen voor een groter aantal patiënten over een groter gebied door het verstrekken van de middelen voor het uitvoeren van bepaalde soorten consultaties op afstand.

Meer openbare veiligheid

Een nationale glasvezelnetwerk krijgt nood- en rechtshandhavingspersoneel een geïntegreerde communicatieplatform voor informatie uitwisseling en antwoord coördinatie tijdens een plaatselijke of nationale crisis. De Federal Emergency Management Agency ontwikkelt de geïntegreerde openbare waarschuwingen en systeem van de waarschuwing, die dringende waarschuwingen via breedband zal doorgeven. Het onderzoek en de administratie van innovatieve technologie ontwikkelt generatie 9-1-1 van de volgende dat Amerikanen om noodoproepen te maken met een fiber optic of draadloos verbonden apparaat. NG911 zal steunen video-conferencing, zodat hulpdiensten beter beoordelen en reageren op een situatie dan ze van audio alleen konden.

Verbeterde onderwijssysteem

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid schat dat de helft van alle arbeidsplaatsen tussen 2008 en 2018 werknemers met een HBO-opleiding vereisen zal, nog meer dan een derde van de studenten van de openbare school drop-out van de middelbare school. Een landelijke glasvezelnetwerk zou ondersteunende diensten zoals gepersonaliseerde interactieve tutoring video en voice chat, samen met scholen te voorzien van toegang tot educatief materiaal archieven waarmee leraren voor het aanpassen van hun curriculum volgens de behoeften van hun studenten zouden gebruiken. Een nationale breedband netwerk ook afstandsonderwijs, versoepeling financiële en tijdsdruk op de middelbare school afgestudeerden zou vergemakkelijken en volwassenen die willen blijven hun opleidingen in dienst.

Verhoogde economische kansen

De Small Business Administration en de FCC plan om samen te werken bij het gebruik van een nationale glasvezelnetwerk om online opleidingsmiddelen en ondernemende middelen aan eigenaren van kleine ondernemingen om te concurreren in de regionale en mondiale economie. De FCC plan om te bieden online beroepsopleiding via breedband, een vermindering van de eenderde in de kosten van verbetering van de vaardigheden van de werknemers en werklozen arbeid Amerika's dwingen veilige werkgelegenheid helpen schatten. Een landelijke glasvezelnetwerk maakt ook telewerken levensvatbare voor miljoenen Amerikanen, waardoor werkgevers te huren van aanvragers onafhankelijk van hun geographische locatie.