Wat zijn de voordelen van Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator is een vectorafbeeldingen bewerken en ontwerpsoftware die al jarenlang een van de marktleiders. Op het moment van publicatie is CS5 de laatste versie te zijn vrijgegeven voor het publiek. Dit programma biedt ontwerpers met verschillende voordelen die andere ontwerpprogramma's kunnen niet zitten kundig voor overeenkomen met.

Typografische functies

Een van de voordelen van het programma Adobe Illustrator is dat het biedt u mogelijkheden voor geavanceerde typografie. Met Adobe Illustrator hebben gebruikers de mogelijkheid om te maken typografie die geschikt is voor bijna elke professionele doel. Het biedt ondersteuning voor OpenType en heeft gedetailleerde controles bij de behandeling van alinea's en tekens. Als u tijdens het ontwerpen van advertenties, brochures, folders of iets anders dat professionele niveau typografie moet, dit programma maakt het gemakkelijk op je.

Vorm Builder

Een van de aantrekkelijke kenmerken van het programma Adobe Illustrator is het hulpmiddel van de opstellingsbouwer vorm. Bouwer van de vorm is een sectie van de Adobe Illustrator-software die maakt het mogelijk voor grafisch ontwerpers om shapes te maken met duidelijke detail. Met deze bijzondere tool, kunnen vormen worden samengevoegd en bewerkt volgens de behoeften van het project. Bijvoorbeeld, kan overlappende gebieden worden verwijderd, zodat de shapes gemakkelijker om te zien.

Perspectief tekening

Perspectief tekening is een functie die u toelaat om realistische tekeningen maken met verschillende perspectieven. Bijvoorbeeld, maakt het programma het mogelijk op te stellen in één, twee of drie punt lineaire perspectief. Binnen deze module is de vooruitzichten het gereedschap Raster heel eenvoudig om mee te werken. Het geeft u een raster gebruiken in de tekening proces zodat het is makkelijker om te zien wat je aan het doen zijn. Het raster kan ook worden aangepast afhankelijk van uw tekenvoorkeuren.

Webdesign

Als u afbeeldingen voor het Web ontwerpt, heeft Adobe Illustrator verschillende tools die uw werk gemakkelijker kunnen maken. Het programma kunt u integreren HTML5 inhoud in uw beelden. Met de groeiende populariteit van mobiel Web browsen, besteedt Adobe Illustrator ook bijzondere aandacht aan afbeeldingen optimaliseren en hen uit te testen in webbrowsers. Als u nodig hebt om een Flash element te maken, integreren de bestanden gemakkelijk met Adobe Flash als goed. Symbolen kunnen ook gemakkelijk worden ontworpen en uitgevoerd in andere documenten.