Wat zijn de vereisten om te beginnen Online aandelenhandel?

Handel in aandelen online kan bespaart u een hoop geld vergeleken met de kosten van een full-service bedrijf. Wanneer u een online voorraad brokerage account opent, kunt u koopt en voorraden te verkopen voor minder dan $10 per handel, bespaart u geld en u zet meer van uw geld aan het werk voor u te helpen. Maar voordat u uw account opent, moet u zorgen dat u alle documenten vereist door de beursvennootschap.

Account aanvraag

U moet een aanvraag tot het openen van uw online brokerage account en geef de vereiste gegevens invullen. U kunt kiezen om te openen van de rekening volledig online door de beursvennootschap website te bezoeken, of u kunt uitprinten van een toepassing en het indienen via de mail. Het maakt niet uit welke optie u kiest, door ervoor te zorgen dat u vult het aanvraagformulier volledig. Indienen van een onvolledige brokerage stevige aanvraag kan enige vertraging in de verwerking en financiering van uw account. Zorg ervoor dat volledige contact informatie, met inbegrip van uw huis en telefoonnummers, werken in het geval er vragen over de toepassing van uw account.

Fiscale informatie

De beursvennootschap is nodig om verslag elke winst die u afleiden uit uw investeringen, met inbegrip van kapitaalwinsten van de verkoop van de aandelen en dividenden en rente van de beleggingsfondsen u houden. Om die reden moet u de beursvennootschap voorzien van BTW-gegevens, zoals uw sofi-nummer of het identificatienummer van de werkgever. Als u een persoonlijke account opent, kunt u uw sociale voorzieningenaantal voor identificatie. Als de account voor uw bedrijf is, kunt u uw werkgever identificatienummer, of EIN, in plaats daarvan.

Financiering bron

Voordat u kunt kopen en verkopen van aandelen in uw online account, moet je eerst die account storten, met een selectievakje, een telegrafische overschrijving of een elektronische overschrijving van uw bankrekening. Als u uw account online opent, u kunt de draad geld van uw bankrekening of breng een ACH. U kan kosten met zich meebrengen als u ervoor een telegrafische overschrijving kiest, maar de meeste brokerage bedrijven en banken laad niet voor ACH transacties. Als u verkiest om uw account via de mail te openen, kun je gewoon schrijven van een controle en het samen met uw ingevulde aanvraag indienen.

Optionele Accounts

Wanneer u een online aandelenhandel account opent, moet u wellicht de optie voor het openen van een marge-account op hetzelfde moment. Als u ervoor kiest om een marge-account te openen, kan je voorraad met geld die u lenen van de beursvennootschap. Handel op optie kan verhogen uw rendement als de bestanden die u in waarde omhoog gaan, maar het kan verergeren uw verliezen als de bestanden die je naar beneden. Vanwege het inherente risico, marge trading is meest geschikt voor gevorderde beleggers en voorzichtigheid moet worden betracht voordat u kiest voor de handel op marge.