Wat zijn de functies van een Chip Coprocessor?

Coprocessor chips, ook bekend als drijvende eenheden of FPUs, numerieke processors en processors van de wiskunde, zijn te vinden in veel computers. Zij binnen een microprocessor bevinden en zijn samengesteld uit een reeks van speciale schakelingen; Ze waren echter tijdens de primitieve tijdperk van computers, gescheiden van de microprocessor.

Berekening

De reden die een coprocessor wordt ook aangeduid als een wiskunde processor of numerieke is omdat het een zeer grote hoeveelheid berekeningen, die steun van de microprocessor in de verwerking van gegevens verwerkt. Dit vermindert de belasting van de microprocessor en verhoogt de verwerkingsprestaties kunt genieten.

Verlading

Het moederbord wordt een aantal van de microprocessor processen toegewezen aan de coprocessor, wat betekent dat de microprocessor wordt verwerkt door minder gegevens. Meer processen kunnen via de microprocessor worden verwerkt wanneer de coprocessor werkt.

Snelheid

De belangrijkste, algemene functie van de coprocessor is het vergroten van de snelheid waarmee programma's en andere toepassingen op de computer worden uitgevoerd. Dit is de reden coprocessoren werden ontwikkeld.