Wat zijn de FLV-bestanden?

FLV is de korte naam voor de flash-video, en het is het meest gebruikte formaat voor het bekijken van video's online. Als online gebruikers websites waarop eisen flitsdossiers om te spelen video's of bewegende beelden bezoekt, zal de website vragen hen om te downloaden van een plug-in, als het niet in hun browser geïnstalleerd.

Wat zijn de FLV-bestanden?

FLV-bestanden zijn een populaire online video-indeling die wordt gebruikt door bijna alle video-sharing websites. Flash-video kan ook worden gevonden op nieuwssites en persoonlijke blogs. Deze rijke indeling kunt u kijken naar een film frame voor frame en split of join video's te rippen van audio.

Voordelen van Flash FLV-Video

Duizenden websites kiezen om de FLV-indeling gebruiken, omdat het biedt veel meer functies dan andere bestandsextensies. Gebruikers kunnen een snelle productie die kan worden gepost online, en via het Internet bekeken en gedeeld met collega's in een zeer korte hoeveelheid tijd maken. Plaatsen van video's naar websites zoals YouTube is snel en gemakkelijk omdat de FLV is gemakkelijk om te zetten in een klein bestand. Oude computers hebben zeer weinig problemen, met het afspelen van een FLV-bestand, omdat ze niet veel systeembronnen gebruiken.

Streaming Video

FLV wordt soms genoemd voor het streamen van video, want kijkers niet hebben een hele film is gedownload voordat op play te drukken. Grote stukken van de video-bestanden worden gedownload en beschikbaar zijn voor weergave als de rest van de video processen.

Hoe te spelen van FLV-bestanden

Meeste FLV-bestanden zijn online bekeken op websites zoals Youtube, maar flash-video's kunnen worden gedownload naar een computer. Echte speler en Windows Media Player, zijn twee programma's die zijn geschikt voor het afspelen van FLV-bestanden, maar andere programma's zoals VLC Player, zijn speciaal voor het gebruik van de FLV-indeling gemaakt.

Conversie

Zodra een FLV-bestand is gedownload van online, is er geen manier om het te bekijken op draagbare mediaspelers zoals een Zune of Video iPod zonder deze te converteren naar een geaccepteerde indeling. Conversieprogramma's zoals "Super" kunnen worden gebruikt om de flash video-bestanden in een MP3-of filmbestand.