Wat zijn de dingen die je in Photoshop doen kunt?

Wat zijn de dingen die je in Photoshop doen kunt?


Photoshop is een krachtige grafische programma waarmee je maken en bewerken van vele soorten afbeeldingen. De dingen die je in Photoshop doen kunt omvatten foto's te verwijderen van stof en krassen, de kleuren in een afbeelding te wijzigen, illustraties maken vanaf nul, texturen toe te passen op uw afbeelding, rendering van driedimensionale illustraties, speciale verlichting effecten toe te voegen en gebruik van lagen en filters pizazz toevoegen aan uw afbeeldingen aan te raken.

Images maken en bewerken

U kunt het bewerken van bestaande grafische bestanden in Photoshop, inclusief foto's en tekeningen. Foto's alleen maar kunnen worden opgeschoond, of kan je speciale effecten op hen omzetten van kleurenafbeeldingen in zwart-wit of kleur toevoegen aan zwart-witafbeeldingen. Photoshop kunt u afbeeldingen rechtstreeks maken ook. U kunt tekenen met alleen een muis, maar de meeste computer kunstenaars liever een grafisch tablet gebruikt en stylus, die werkt net als een borstel te gebruiken. U kunt tekenen realistische beelden in Photoshop of gebruiken om de tekenfilm-afbeeldingen maken.

3D-illustraties

Photoshop is erin geslaagd voor het bewerken van driedimensionale beelden sinds versie CS3. De nieuwste versie van Photoshop CS5 uitgebreid, geeft u een volledige set hulpmiddelen voor het werken in 3D. U kunt het extruderen van 2D illustraties in 3D, en toevoegen van arcering en texturing om te simuleren van verschillende materialen. U kunt de schaduwen aan uw illustratie toevoegen en zelfs veranderen de diepte van het veld te brengen van verschillende delen van uw illustraties in beeld. Photoshop heeft een verscheidenheid van rendering presets en kunt u kruissecties maken.

Textuur effecten

In Photoshop kunt u veel textuur effecten van gegradueerde gekleurde achtergrond te chroom, verroeste metaal, papier, glas, hout, kunststof, beton, stof en vele andere structuren. U kunt texturen van toepassing op de hele afbeelding of slechts een gedeelte van de illustratie selecteren en de textuur gelden alleen voor dat selectie. Experimenteren op uw eigen of probeer een van de vele tutorials op het web.

Typografie

Photoshop is een gereedschap dat u kunt woorden toevoegen aan uw afbeeldingen. Photoshop zal de lettertypen dat u hebt geladen op uw computer en u toelaten zal om het toevoegen van bijschriften of andere tekst in een horizontale of verticale afdrukstand gebruiken. U kunt de kleuren van het type wijzigen, textuur en verlichting effecten toevoegen en zelfs extruderen van het type, dus het is driedimensionaal.

Verlichting en speciale effecten

De filters van de verlichting en speciale effecten die bij Photoshop worden geleverd geven u veel tools om mee te werken. U kunt simuleren schijnwerpers en schijnwerpers, toevoegen van lens flare en de schijnbare omgevingslicht in een afbeelding wijzigen. Andere filters kunt u simuleren aquarel schilderijen, Schakeringen reduceren van een afbeelding, breken up van uw imago in mozaïeken of toevoegen van bewegingsonscherpte. En terts-verschijnende partij softwareleveranciers bieden plug-ins die u aan Photoshop voor nog meer opties toevoegen kunt.

Laageffecten

Denk aan meerdere vellen papier of acetaat op elkaar gestapeld, elk met een andere afbeelding of een deel van dezelfde afbeelding. De Photoshop-lagen geven u de flexibiliteit om te werken met delen van uw illustraties zonder dat de hele afbeelding. Laag tools omvatten overvloeimodi en laagstijlen die kunnen worden toegepast op de afzonderlijke lagen, óf u kunt lagen groeperen en effecten toepast op de groep. Laageffecten veranderen de manier waarop de lagen met elkaar omgaan en kunnen uw illustratie radicaal veranderen. Dekking, bijvoorbeeld, kunt u maken van spookachtige beelden en los zal u een korrelig uiterlijk geven.