Wat zijn de Aimbots op doel?

Wat zijn de Aimbots op doel?


DOEL staat voor AOL Instant Messenger, een gratis messaging dienst die u toelaat om te chatten met iedereen in de wereld die een AIM-account heeft. Sommige mensen hebben meerdere accounts, en zelfs ondernemingen gebruiken soms doel als middel wordt beschikbaar voor hun klanten. Als één van de grootste messaging-diensten in de wereld, is het doel altijd nieuwe diensten toevoegen aan hun lineup, met inbegrip van de invoering van Aimbots.

Wat zijn ze?

Aimbots zijn onmiddellijk overseinen van robots. Ze zijn ontworpen om te reageren op specifieke soorten van vragen en nuttige antwoorden. Hoewel een mens geprogrammeerd de Aimbot, is er niet een menselijke beantwoorden van vragen. In plaats daarvan, de antwoorden zijn al in de programmering van de Aimbot. Sommige Aimbots zijn voor specifieke types van ondernemingen, terwijl anderen met dingen helpen zoals gamen of het vinden van lokale informatie zoals filmtijden en theaters.

Hoe ze te gebruiken

Als u wilt gebruiken een Aimbot, moet u dat Aimbot op uw lijst van "vrienden." Klik op de Aimbot en het een vraag. Als de vraag die onmiddellijk kunnen worden beantwoord door die bepaalde Aimbot, zullen wij uw vraag of vragen beantwoorden. Als dit uw vraag niet kan beantwoorden, kan het vragen voor meer informatie. Bijvoorbeeld, als je de Moviefone Aimbot voor de aanbieding voor een film in Japan vraagt, zal op niet zitten kundig helpen u omdat deze Aimbot alleen maar vragen voor theaters in de Verenigde Staten antwoorden kan. Als een Aimbot concreet te beantwoorden vragen over winkelen, zoals de ShoppingBuddy Aimbot, zal het niet zitten kundig voor antwoorden op vragen over elk onderwerp dan winkelen.

Hoe te verwijderen

Soms heeft de AOL Aimbots automatisch toegevoegd aan de gebruikers buddy lijsten zonder toestemming. Dit wordt gedaan om meer mensen naar de Aimbots en het gebruik ervan bloot te stellen. Echter, veel gebruikers niet willen een Aimbot op hun buddy lijsten. Als dit het geval is, is het verwijderen van een Aimbot net zo eenvoudig als het verwijderen van iemand anders uit de contactpersonenlijst. Gewoon Klik met de linkermuisknop op de naam van de Aimbot die u wilt verwijderen. In het kleine menu dat verschijnt, klik op "Verwijderen". De Aimbot verschijnt niet langer op uw contactpersonenlijst.

Maak uw eigen Aimbot

Als u willen Aimbots en wil je je eigen te maken, kunt u doen. Het eerste ding dat u moet doen is het vinden van een gerenommeerde service waarmee u kunt maken van uw Aimbot, zoals veel-per-Bots. Een regelmatige doel-account voor uw Aimbot maken. Registreren van die account met veel-per-Bots, dan beginnen met het programmeren van je bot. Dit kost computervaardigheden en opleiding, dus als je gebrek aan deze kennis kan u dan vragen of iemand die hoe dit weet te doen maken de programmering voor u inhuren. Zodra u bent gedaan programmering, uw Aimbot live kan gaan en worden gebruikt door gebruikers van het doel.