Wat voor soort RAM gebruikt een Eee PC 701?

Wat voor soort RAM gebruikt een Eee PC 701?


De Eee PC 701 is een vervaardigd door Asus netbook. Uitgebracht in 2007, won de Eee PC 701 LaptopMag.com de Editors' Choice award voor zijn sterke prestaties in een lichtgewicht pakket.

Belang

Het is belangrijk om te weten wat voor soort RAM je Eee PC 701 heeft in het geval dat u ooit wilt bijwerken. Net als andere pc's, de Eee PC 701 neemt een specifieke vorm van geheugen, en met behulp van de verkeerde soort werkt niet en zal u verlaten met een vrij nutteloos netbook.

Type en forfaitair bedrag

Volgens «««Crucial.com komt de Eee PC 701 met DDR2 PC2-5300 SODIMM-geheugen. Afhankelijk van uw configuratie kwam uw 701 ofwel met 512 MB of 1 GB geheugen.

Geheugensleuven

Terwijl vele notebooks en netbooks twee slots voor geheugen hebben, heeft de Eee PC 701 slechts een. Dit betekent dat je moet het eerder geïnstalleerde geheugen verwijderen voordat u een upgrade op uw RAM uitvoeren kunt.

Maximale bedrag

Crucial.com beweert dat de Eee PC 701 tot aan 2 GB RAM-geheugen kan bevatten. Toevoegen van de maximale hoeveelheid geheugen, zullen de prestaties verbeteren. Op een dergelijke kleine netbook zou deze bijgewerkte snelheid het verschil als het gaat om snelheid.