Wat voor soort eMachine heb ik?

Wat voor soort eMachine heb ik?


Inspectie van een computer vaak betreft het vinden van het merk en model nummer. Deze informatie is nuttig wanneer u wilt verkrijgen van productondersteuning. Voor een eMachines model, moet u eerst bepalen of u machine een desktop-, laptop- of netbook is. Vervolgens proberen het modelnummer van de computer van een van drie bronnen.

EMachines Desktops

EMachines produceert een breed scala aan desktop, notitieboekje en netbook computers voor aankoop van de consument. Hoewel de specifieke kenmerken per model verschillen, is uw eMachines eenheid een desktop computer hebt u een toren met een aparte monitor en toetsenbord. De monitor en het toetsenbord sluit aan op de toren met kabels. Vanaf juni 2011 verkoopt eMachines 23 desktop modellen, met inbegrip van de EL1352G-41w, die een 2,8 GHz AMD Athlon II processor, het besturingssysteem van de Windows 7 premie van het huis en 2 G DDR3-geheugen heeft.

EMachines Notebooks

Hoewel eMachines een groot aantal desktop machines verkoopt, verkoopt het ook vier notebookcomputers: de eME528-2012, eME528-2325, eME442-V133 en eME527-2537. De modellen hebben enkele varianten. Bijvoorbeeld, is de eME528-2012 verzonden standaard met een Intel Celeron 900 Processor, Windows 7 Home Premium en een 250 GB harde schijf. Terwijl gelijkaardig, biedt de eME527-2537 een 160 GB harde schijf.

EMachines Netbook

EMachines biedt slechts één netbook, de eM350-2074. Deze machine is niet een volwaardige notebook, want het is veel kleiner en lichter. Het apparaat ontbreekt ook een schijfstation, een optie die gemeenschappelijk zijn aan laptops en desktopcomputers. Het wordt geleverd met het oudere besturingssysteem Windows XP Home, bevat een 10.1-inch scherm en heeft Wi-Fi-connectiviteit.

Identificeren van uw Machine

U kunt uw specifieke machine op verschillende manieren herkennen. Eerst bevatten de notebooks en netbooks een product identificatie sticker op de onderzijde van het apparaat, waardoor u het modelnummer van het apparaat, onder andere informatie. U vindt het modelnummer en de besturingssysteem van de computer met de rechtermuisknop op "Computer" (ook genaamd "My Computer" op oudere versies van Windows) en selecteer 'Eigenschappen'. Of Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw machine om te bepalen het modelnummer.