Wat uploaden & Download snelheid verschil betekenen?

In 2010 herzien de Federal Communications Commission (FCC) opwaarts zijn definitie van hogesnelheidstreinen, of breedband, Internet-toegang als een werkelijke, in plaats van geadverteerde, snelheid van 4 megabits per seconde (Mbps) in de stroomafwaartse richting en 1 Mbps upstream Richtung. Consumenten kunnen echter niet worden zich bewust van het verschil tussen de download en upload snelheden van hun eigen verbinding en wat dit betekent voor hun dagelijks gebruik van het Internet.

Download snelheid

De downstream, of download, de snelheid waarmee gegevens van het Internet is overgedragen naar de computer van een gebruiker van de beschrijving van de snelheid van een internetverbinding. Breedband diensten voor de residentiële klanten--lijn asymmetrisch digital subscriber line (ADSL), kabel en satelliet--bieden meestal snellere download dan upload snelheden. Dit is omdat de typische residentiële Internet-gebruikers ontvangen veel meer gegevens, in de vorm van webpagina's, films, muziek, enzovoort, dan ze sturen.

Upload snelheid

De upstream, of uploaden, snelheid van een internetverbinding, aan de andere kant beschrijft de snelheid waarmee gegevens worden overgedragen van in de tegenovergestelde richting--vanaf de computer van een gebruiker met het Internet. Uploadsnelheid is meestal minder een prioriteit dan download snelheid voor de gemiddelde residentiële internetgebruiker, maar een snelle uploadsnelheid is handig voor taken zoals het maken van video-oproepen en uploaden van foto's aan online albums of social networking sites.

Overwegingen

Internetproviders citeer meestal de maximale, theoretische downloadsnelheid van de verbinding zij hun verkoopdocumentatie geven. Consumenten moeten zich ervan bewust dat dit een theoretisch maximum en factoren, zoals de afstand van een telefooncentrale, stelling voor de beschikbare bandbreedte en, in het geval van satelliet Internet, weersomstandigheden aanzienlijk gegevensoverdrachtsnelheden die in beide richtingen kunnen verminderen. Typische maximale downloadsnelheden, zoals geadverteerd, zijn 16 Mbps voor satelliet, 24 Mbps voor ADSL en 1 Gbps voor glasvezel. Een typische ADSL-verbinding, worden geadverteerd met een maximale downloadsnelheid van maximaal 24 Mbps is waarschijnlijker te leveren tussen 3 Mbps en 9 Mbps.

ADSL

De oorspronkelijke standaard ADSL, ADSL1, Hiermee geeft u een maximale downloadsnelheid van maximaal 8 Mbps, maar op iets meer dan 3 mijl van een telefooncentrale, de maximale downloadsnelheid is beperkt tot slechts 1 Mbps. De maximale theoretische uploadsnelheid voor een dergelijke verbinding is evenzo, waarschijnlijk in de regio van 448 kilobit per tweede (Kbps) afneemt met de afstand van de telefooncentrale. Typisch, de meer consumenten zijn bereid te betalen voor Internet-verbindingen, hoe hoger de snelheden zij ontvangen, in beide richtingen. Een van de doelstellingen van de FCC is om 100 miljoen huishoudens in de Verenigde Staten met een downloadsnelheid van 100 Mbps en een uploadsnelheid van 50 Mbps tegen een betaalbare prijs.