Wat te zoeken in een Web Hosting bedrijf

Wat te zoeken in een Web Hosting bedrijf


Met zo veel bedrijven daar die bieden web hosting, het vinden van een bedrijf voor het hosten van uw website kan lijken als een ontmoedigende taak. Door te begrijpen hoe te te evalueren van een web hosting bedrijf, kunt u een meer goed geïnformeerd besluit op het vinden van een webhost. Een van de belangrijkste technische criteria te overwegen omvatten hosting technologie, type hosting en de hardware, maar de prijs en de klantenservice zijn ook twee zeer belangrijke factoren.

Technologie

De web hosting bedrijf u moeten zitten kundig voor steun van het type website dat u van plan bent om te bouwen. Alle web hosting-bedrijven zullen kunnen ter ondersteuning van een basis HTML-website. Nochtans als u van plan bent over het gebruik van een content managementsysteem (CMS) of web toepassing waarvoor een bepaalde scripts, database of andere back-end technologieën, bevestigen dat de webhost deze technologieën ondersteunt.

Type Hosting

Web hosting-bedrijven bieden vaak klanten de keuze van gedeelde of dedicated hosting. Gedeelde hosting omvat meerdere klantrekeningen wordt gehost op één fysieke server terwijl dedicated hosting heeft slechts één klant website of webtoepassing daarop. Gedeelde hosting is een betaalbare optie voor de meeste websites terwijl dedicated hosting meer veiligheid voor zakelijke klanten biedt.

Hardware

De hardware die compatibel is een web hosting service speelt een belangrijke rol in hun hosting capaciteiten, of zij in staat zijn om eenvoudige websites bestaat uit statische HTML-webpagina's zijn vergt niet robuust hardware om hen te dienen. In tegenstelling, moet dynamische websites of webtoepassingen waarvoor de host te gebruiken een eigen processor wilt weergeven van de webpagina aan de client een robuust systeem.

Prijs

Prijzen kunnen sterk variëren tussen dienstverleners. Sommige providers kunnen bieden verschillende soorten hosting pakketten om te voldoen aan de behoeften van klanten. Als een algemene regel, hoe duurder de web hosting pakket, de meer het pakket biedt termen van ruimte en bandbreedte. De meeste web hosting bedrijven hebben flexibele betalingsvoorwaarden, waardoor klanten om te betalen maandelijks, per kwartaal, bi-jaarlijks of jaarlijks. Vele halfjaarlijkse en jaarlijkse betalingsvoorwaarden omvatten een korting over de maandelijkse optie.

Klantenservice

Klantenservice is een belangrijke criteria bij de beoordeling van een mogelijk webhost. Bij de beoordeling van een bedrijf klantenondersteuningsdiensten, onderzoek van het bedrijf contact opties voor klantenondersteuning. Sommige web hosting bedrijven bieden alleen ondersteuning via e-mail terwijl anderen kunnen toestaan dat u om te bellen of expresbericht klantenondersteuning. Controleer om te zien als de web hosting bedrijf een reactietijd garandeert. Bijvoorbeeld, kan voor persoonlijke websites, een reactietijd van 24 uur voldoende maar voor gehoste zakelijke webtoepassingen, dat dezelfde 24 uur venster kan worden veel te lang te wachten.