Wat te doen als Radio Streaming Is geblokkeerd?

Wat te doen als Radio Streaming Is geblokkeerd?


Luisteren naar de radio op het werk is vaak zeer ontspannend en helpt de stemming veranderen en misschien zelfs helpen die u beter werken. Radiosignalen zijn geblokkeerd veel kantoren, echter als gevolg van locatie of dikke muren. Gelukkig stream veel radiostations audio via het Internet zodat zij kunnen worden gehoord door een groter publiek. Helaas, op moment krijgen deze signalen ook geblokkeerd en je bent nog proberen om erachter te komen hoe om te luisteren naar muziek. Er is meestal een soort werk rond.

Blokkeren

Het eerste wat dat je nodig hebt om uit te vinden is die blokkeert de streaming radio. Zou het kunnen dat de stream is enkel het hebben van een probleem of uw Internet serviceprovider bepaalde stromen blokkeert? Uw werkgever kan ook het beleid te beperken van radio-streams worden opzetten. U moet beginnen met degenen die belast met het Internet waar je bent zijn als de blokkering opzettelijk is en als zo, te vragen waarom. Sommige werkgevers blokkeren Internet radio-streams om te helpen bij het verbeteren van de productiviteit. Het zou ook een beveiligingsprobleem.

&Opnieuw

Sommige radio-streams worden geblokkeerd terwijl andere streams niet zijn. Het hangt af van de technologie en hoe het wordt uitgevoerd. Probeer te luisteren naar andere stations. Probeer met behulp van verschillende toepassingen, zoals Windows Media Player, Real Player en zelfs iTunes radio. Sommige streaming audio kan zelfs spelen gelijk over een webpagina en die kunnen niet worden geblokkeerd. Als al het andere faalt, brengen sommige MP3s of cd's te beluisteren. Dit soort muziek mag niet worden geblokkeerd.