Wat moet u doen als u bent uw wachtwoord van Hotmail vergeten & You Don't Know uw alternatieve e-mailadres?

Wanneer u een Hotmail-account hebt en u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een alternatief e-mailadres toegang te krijgen tot uw account. Hotmail kunt zenden te wetboek aan de alternatieve e-mail die u gebruiken kunt om uw wachtwoord te resetten. Als u niet wat uw alternatieve e-mail is weet, steeds je nog enkele opties terug te krijgen in uw Hotmail-account.

Beveiligingsvraag

Als u uw wachtwoord bent vergeten, Hotmail zal u een optie geven te beantwoorden een beveiligingsvraag om te resetten. Wanneer u uw Hotmail-account voor het oorspronkelijk ingesteld, werd u gevraagd om te beantwoorden een beveiligingsvraag dat alleen je zou weten. Bijvoorbeeld, moet u wellicht een vraag te beantwoorden als "Wat is het laatste woord van uw favoriete band en de laatste drie cijfers van uw sociale voorzieningenaantal?" Als u deze vraag beantwoorden kan, zal Hotmail kunt u het wachtwoord opnieuw instellen.

Tekst Alert

Wanneer u uw Hotmail-account instelt, kunt u ook andere manieren voor Hotmail om u te contacteren als u geen toegang meer tot uw account opgeven. Terwijl de alternatieve e-mail één manier is om deze informatie, maar het is niet de enige methode beschikbaar. Bijvoorbeeld, kunt u uw gsm-nummer in de database invoeren en dan een code verzonden naar u via SMS-bericht als u uw wachtwoord verliest. Vervolgens kunt u deze code invoeren in het formulier op de Hotmail site en het zal u toestaan om uw wachtwoord opnieuw instellen.

Customer Support

Wanneer u uw Hotmail-wachtwoord bent vergeten, is een andere optie die u kunt gebruiken om te resetten door contact opnemen met klantenondersteuning. Als u het antwoord op je beveiligingsvraag weet, kunt u ook deze andere optie om uw wachtwoord te resetten. U klikt op de knop "Contacteer de Customer Support" en vervolgens krijgt u de mogelijkheid om een bericht te verzenden. Kunt u het e-mailadres van de Hotmail-account dat u wilt herstellen en typ een alternatieve e-mail waar klantenservice contact met u kan opnemen.

Start Over

Bent u niet in staat om te halen uw wachtwoord of reset het, is de enige andere optie die je kan hebben om opnieuw te beginnen. Wanneer het gaat om dit, kunt u gewoon een nieuw e-mailaccount openen met Hotmail. Zodra u dit doet, zal u zitten kundig voor een nieuwe Hotmail gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruiken kunt om toegang tot uw mail te krijgen. Dit kan zijn frustrerend omdat zul je dit nieuwe adres geven uw contacten, maar het is mogelijk de enige optie op dit punt.