Wat moet ik doen als ik niet in Illustrator EPS bewerken

Wat moet ik doen als ik niet in Illustrator EPS bewerken


Adobe Illustrator is een vector grafische editor die kan worden gebruikt voor het maken, bewerken en exporteren van vectorafbeeldingen. Een van de meest populaire formaten van de vector is EPS (Encapsulated PostScript). Een EPS-bestand kunt u een afbeelding overbrengen tussen verschillende programma's om het te bewerken. Als u problemen bij het importeren van een EPS-bestand ondervindt, zijn er enkele stappen die u kunt nemen.

EPS

Een EPS-bestand behoudt de eigenschappen van een vector afbeelding, die het mogelijk maakt om te worden bewerkt door andere programma's. EPS-bestanden hebben ook oneindige resolutie, wat betekent dat ze kunnen worden geschaald naar elke grootte zonder kwaliteit te verliezen. Sommige programma's zal echter geen EPS-bestanden exporteren met volledige functionaliteit. Adobe Photoshop bijvoorbeeld niet mogen exporteren een EPS-bestand op een zodanige wijze dat het kan worden bewerkt omdat er een bitmap bewerkingsprogramma, niet een vector grafische editor. Als dit het geval is, probeer om breken van de oorspronkelijke afbeelding in verschillende documenten die duiden op elke laag, dan is de documenten tegelijk importeren naar Illustrator een.

EPS-bestanden importeren

Als u wilt een EPS-bestand importeert, moet u gewoon Selecteer 'Bestand' uit het bovenste menu, vervolgens "Importeren". Navigeer aan het EPS-bestand en klik op 'OK'. Als het EPS-bestand is gemaakt in een ander programma, Illustrator automatisch geconverteerd de vectorobjecten naar een Illustrator-object. Dit meestal moet niet uit, maar het kan veranderen enkele van de kenmerken van uw bestand. Kleuren, bijvoorbeeld, kunnen wijzigen. Als dit het geval is, zal u wilt koppelen uw EPS-bestand, niet importeren.

Hoe Link EPS-bestand

Link naar een EPS-bestand door het selecteren van "Venster", dan "Linkspaneel." Een nieuw document aan het deelvenster toevoegen door te klikken op de "Link" knop in de rechteronderhoek van het deelvenster. Deze gekoppelde bestand insluit in uw document door het document te markeren en te selecteren 'Embed Image' uit het deelvenster. Dit zal een klein pictogram met verschillende shapes in het aan de onderkant van het deelvenster. Dit zal uw gekoppelde bestand invoegen in uw document.

Met behulp van gekoppelde bestanden

Het voordeel van koppelen, in plaats van importeren, een EPS-bestand is dat zijn kenmerken intact ongeacht wat gebruikt, objecten zodat het er precies hetzelfde zal blijven. Het nadeel is dat het is moeilijker om het bestand te bewerken. U zal zitten kundig voor verhoging van de grootte van de afbeelding, evenals transformeren, zoals draaien, maar als u kleuren of nieuwe shapes toevoegen aan het wilt, zul je laagmaskers te gebruiken. Echter, als u niet uw EPS-bestand op een andere manier bewerken, dit is uw beste optie.