Wat Is Online handel?

Online trading middelen via het Internet kopen en verkopen van investeringen, zoals aandelen, opties, obligaties en beleggingsfondsen. Naast privacy en gemak, online handel opleidingscyclus met omslachtige papierdocumenten en lange telefoon houd tijden en kunt u uw financiƫle transacties met een paar muisklikken beheren.

Online-Account

Opzetten van een account met online broker zoals Charles Schwab door het invullen van een online formulier dat kan ook de overdracht van fondsen van uw bank (zie bronnen). Na een wachttijd van enkele werkdagen voor de overdracht te voltooien, zult u kunnen uitvoeren van handel en investeringen in onderzoek door kiezen opties en invoeren getallen op het Web.

Bijgewerkte onderzoek

Wijzigingen van de prijs in de waarde van een investering worden direct weergegeven op de pagina onderzoek, zodat u kunt profiteren van minuut-tot-minuut prijsschommelingen om geld te verdienen.

Snelheid

Orderuitvoering is bijna onmiddellijk, en zorgt voor stabiele prijsopgaven. De kosten van een voorraad snel-beweging is onwaarschijnlijk om te veranderen tussen het moment dat u plaatst een bestelling en wanneer het wordt uitgevoerd.

Beste investering prijzen

Of u nu een voorraad te kopen of verkopen van miljoenen, wordt uw bestelling onmiddellijk gezien door miljoenen van handelaren die u de beste en meest accurate prijs geven kunnen.

Gevaren

Snijden van een menselijke tussenpersoon vermindert van commissies en uitvoering efficiƫnt maakt. Omdat niemand anders neemt de leiding van uw transacties, kunnen misplaatste cijfers of andere typefouten echter momentane, kostbare en onomkeerbaar.

Oefening baart kunst

Praktijk gratis online handel in de echte markt zonder het risico van een cent van echt geld, opstelling een rekening met een handelaar papier zoals EZTrading Club (zie bronnen).