Wat Is Mod voor Quake 3 Defrag?

DeFRaG is een gratis downloadbare mod voor de first-person shooter "Quake III Arena," die een speler's vermogen om vakkundig door de game wereld benadrukt. In het voorrang je coördinatie in beweging op uw vermogen om te doden.

Geschiedenis

De mod begon als een uitdaging aan de leden van de Fragdome van de Franse Gemeenschap in oktober 2000. Het toegestaan spelers voor het uitvoeren van snelheid looppas op speciaal ontworpen kaarten terwijl timing zelf op een duizendste van een seconde. De mod werd in 2002 door de planeet Quake verkozen tot "Mod van de Week".

Gameplay

In tegenstelling tot het basisspel is het doel van "DeFRaG" niet te doden van de tegenstanders. In plaats daarvan proberen de spelers om te minimaliseren van de hoeveelheid tijd die het duurt om te gaan door middel van een niveau door gebruik te maken van de game physics-engine. Spelers wenden een verscheidenheid van "truc sprongen," met inbegrip van "rocket sprongen," "beschiet springt" en "bunny-hopping."

Gebruik

"DeFRaG" beschikt over duizenden niveaus en gebruik een online score tabel waar de concurrerende communautaire tracks zijn snelste loopt. De mod beschikt ook over een "ghost mode", vergelijkbaar met veel race simulatoren, inschakelen van spelers bij te houden en proberen te verslaan van hun vorige runs.