Wat Is Microsoft venster Security Center Antivirus Override?

Wat Is Microsoft venster Security Center Antivirus Override?


Microsoft Security Center heeft twee opties voor het controleren van antivirus software. U kunt Windows-beveiliging doen of kunt u kiezen als u wilt controleren het zelf. Als u kiest om het te controleren zelf, wordt een overschrijving ingevoerd in het register.

De Microsoft Security Center

De Microsoft Security Center monitoren antivirus, firewall of update instellingen. Het security center is toegankelijk door te gaan naar "Start", "Control Panel" en "Security Center." Als u bent aangemeld als beheerder, hebt u de optie van het omzetten van functies in- of uitschakelen.

De Antivirus Override

Als u van een antivirus software die niet door Windows wordt herkend gebruikmaakt, kan u kiezen om het te controleren jezelf. Ga naar "Start," "Control Panel", "Security Center," "Virus vrijwaring," dan "aanbevelingen". Kies 'Ik heb antivirus software die ik zelf Controleer' en klik op 'OK'.

Hoe antivirusprogramma's zien

Sommige antivirusprogramma's controleren ook uw registratiekantoor entries. Omdat het vervangende wordt vermeld in het register, kan je te depĂȘche welk says "Microsoft.Windows beveiliging Center.Antivirus negeren" of "Windows Security Center.Antivirus Override." Dit is een boodschap aan u laten weten dat Windows niet uw antivirussoftware is toezicht.

Antiviruscontrole inschakelen

Laat Windows het controleren van de antivirus software voor u om te elimineren de register berichten. Om te schakelen Antiviruscontrole inschakelen, ga naar "Start," "Control Panel", "Beveiligingscentrum", "virusbescherming", dan "Aanbevelingen." Kies "Laat Windows Monitor mijn Antivirus Software" en klik op 'OK'.