Wat Is het verschil tussen thema's & behang?

Wat Is het verschil tussen thema's & behang?


Thema's en behang worden beide gebruikt voor het wijzigen van het uiterlijk van uw computer of mobiele apparaat de interface. Het verschil tussen de twee leren kunt u beslissen welke te kiezen wanneer u wilt personaliseren van uw computer of mobiele telefoon.

Thema 's

Een thema voor uw computer of mobiele telefoon is een verzameling van foto's en kleuren en soms zelfs een specifieke reeks van geluiden. Een gekozen thema omvat een behang, een screensaver mei titel bars, een waarschuwing op het geluidsschema, pictogrammen en muisaanwijzer die alle gaan samenwerken om een uniforme look en feel.

Behang

Een behang, ook bekend als een achtergrond voor het bureaublad of de bureaubladafbeelding, is een afbeelding, de kleur of het ontwerp op uw desktop of mobiele telefoon. Een behang fungeert als de achtergrond en kan worden gebruikt zonder wisseling ieder van naar de andere elementen zoals de pictogrammen, screensaver en geluiden.

Thema overwegingen

Het kiezen van een bepaald thema elimineert de noodzaak om het wijzigen van enkele van de dingen die aanpasbare één voor één zijn. Dit maakt dingen eenvoudiger; echter, hoewel een thema als een set komt, bent u stilstaand kundig voor wijzigen, bijvoorbeeld de set van pictogrammen of de geluiden die wordt geleverd met het thema. Je bent niet beperkt tot het gebruik van alle elementen die het thema met komt. Soms, kunnen de thema's worden geanimeerd.

Behang overwegingen

Een behang kunt u het uiterlijk van het bureaublad van uw computer wijzigen zonder iets anders. Het kan zo simpel zijn als de kleur van het bureaublad wijzigen of met behulp van een digitale afbeelding. Achtergronden zijn meegeleverd met Mac en Windows-besturingssystemen, bijvoorbeeld, maar u kan ook het uploaden van uw eigen foto's gebruiken als achtergrond. Daarnaast u kunt kiezen hoe u wilt dat de afbeelding op uw bureaublad geplaatst. Als thema's, worden sommige behang ook geanimeerd.