Wat Is het blokkeren van Windows Updater?

Wat Is het blokkeren van Windows Updater?


Een Windows 0x80072EFD-fout betekent dat de functie Windows Update is geblokkeerd en kan niet met de update-website communiceren. In Windows Vista is de Windows Update-fout 8024402C. Een aantal factoren zijn verantwoordelijk voor de Windows Update-fouten.

Firewall

Een firewall op uw computer is een gemeenschappelijk schuldige voor dit soort probleem. Microsoft raadt het uitschakelen tijdens het downloaden en installeren van updates en vervolgens inschakelen nadat u hebt bijgewerkt.

Beveiligingsprogramma 's

Antivirus software, anti-spyware programma's, webversnellers en proxyservers kunnen u ook de Windows Updater blokkeren. Zij moeten ook worden uitgeschakeld voordat u bijwerkt en vervolgens ingeschakeld nadat de updates zijn geïnstalleerd.

WSUS

Windows Server Update Services (WSUS) is soms ingeschakeld op computers in een netwerk en dit kan een clientcomputer direct downloaden en installeren van updates blokkeren. U moet verbinding met het netwerk en controleren op updates of neem contact op met de netwerkbeheerder als u wilt activeren de WSUS.