Wat Is het blokkeren van Symantec Script?Symantec's Norton Antivirus programma komt met een functie die de gebruiker tegen niet-geautoriseerde computer scripts beschermt. Deze kleine stukjes code in een computer op verschillende manieren kunnen worden gedownload en kunnen worden net zo gevaarlijk als veel complexer computervirussen. Sommige kwaadaardige scripts werken essentiële Windows door bestanden te verwijderen, terwijl anderen computerinstellingen wijzigen.

Potentiële gevaar van Scripts

Een computer-script is een verzameling opdrachten die zijn geschreven in een specifieke programmeertaal die van invloed op computers op verschillende manieren. Hoewel scripts meestal gebruikt worden om software, hardware of besturingssystemen te regelen, kunnen ze ook schade toebrengen aan een van deze worden gebruikt. Scripts, wanneer geactiveerd, kunnen wijzigingen aanbrengen in computers. Scripts zijn de reden dat onbekende e-mailbijlagen openen gevaarlijk kan zijn. Scripts kunnen ook worden gedownload naar de computer via webbrowsers.

Hoe Scripts wijzigingen

Scripts worden voornamelijk hun wijzigingen aanbrengen door wijzigingen aan te brengen een computerregister. Het register is een opslagplaats van systeem en software-instellingen. Het bestaat uit sleutels die zijn ingeschakeld in of uit. Deze sleutels beheren alle aspecten van het besturingssysteem en de programma's die zijn geïnstalleerd om het te. Omdat een script alleen worden geactiveerd moet om de voorgeprogrammeerde wijzigingen, de gebruiker wel of niet weten wanneer deze wijzigingen worden aangebracht. In feite, in sommige gevallen, de gebruiker kan niet weten dat een script op alle is geactiveerd.

Script blokkeren in Symantic producten

Vanwege het potentiële gevaar van computer scripts waarschuwen van Symantec antivirus en Internet veiligheid programma's gebruikers wanneer scripts probeert uit te voeren op hun systemen. Symantec-producten zijn in staat om het script te blokkeren zodat het niet kunt uitvoeren. Als de gebruiker vervolgens wenst te verlenen van het script wilt uitvoeren, kan ze. Als de gebruiker een script dat ze niet vertrouwd zijn met tegenkomt, moet ze de naam van het script onderzoek zoals geboden door Symantec. Als ze geen informatie beschikbaar voor het script vindt, is de beste praktijken om Symantec te blijven blokkeren.

In- of uitschakelen Script Blocking

Hoewel van Symantec script blokkeren functie computers tegen ongeoorloofde wijzigingen beschermt, vinden sommige gebruikers het opdringerig. Bijvoorbeeld, wanneer een script wordt gedetecteerd, het programma waarschuwt de gebruiker met een pop-up bericht. Hoewel het niet aanbevolen is om de scripts blokkeren functie uitschakelen, is het mogelijk om dit te doen. Schakel scriptblokkering uit in Norton Antivirus, klikt u op "Opties", en klik vervolgens op de "Script Blocking" tab. Klik binnen het geselecteerde vak naast de vermelding "Enable Script Blocking".