Wat Is het Adobe schakelbord?

Wat Is het Adobe schakelbord?


Wanneer u een Adobe-creatieve toepassing zoals Photoshop of Dreamweaver op uw computer installeert, installeert de wizard setup ook verschillende extra hulpprogramma's van Adobe. Deze hulpprogramma's dienen verschillende doeleinden, met inbegrip van uw Adobe-programma's houden bijgewerkt en beschikbaar voor lancering in het systeemgeheugen. Adobe schakelbord is één dergelijk nut applicatie die helpt functionaliteit tussen Adobe creatieve producten integreren.

Basisfunctie

Adobe schakelbord is een servertoepassing waarmee verschillende Adobe-toepassingen kunnen met elkaar communiceren. Wanneer schakelbord wordt geactiveerd, zal de toepassing automatisch inhoud transfers tussen toepassingen zoals Adobe InDesign en Photoshop. De toepassing wordt gecontroleerd met behulp van ofwel de Adobe Bridge-toepassing koppelen software of met behulp van de MiniBridge windows die beschikbaar in de samenstellende Adobe-toepassingen zijn.

Uitbreidbaarheid

Naast de basisfuncties koppelen Adobe-toepassingen, was schakelbord ontworpen dat software-ontwikkelaars gebruiken de Bridge-architectuur met douane-ontworpen toepassingen. Programmeurs kunnen code schrijven om te gebruiken schakelbord om toegang en gegevens importeren in hun toepassingen van actieve creatieve toepassingen van Adobe. Indien gewenst, nadat een toepassing de geïmporteerde onderdelen heeft bewerkt, kan schakelbord de resultaten terug naar de oorspronkelijke toepassing exporteren. Met deze functie kunt third-party applicaties om automatisch synchroniciteit met gegevensbronnen.

Systeemproces

De toepassing schakelbord is gehuisvest in het systeemgeheugen als het switchboard.exe proces. Standaard, dit proces wordt gestart in een slapende modus wanneer u opwaarts uw computer schoen. Het proces blijft in deze laag-resource slapende modus totdat u Bridge of MiniBridge gebruiken om gegevens tussen Adobe-toepassingen of totdat een terts-verschijnende partij verzoekschrift schakelbord roept wilt verzenden of ontvangen van gegevens te verzenden. Als u nooit het schakelbord toepassing gebruikt, het zal nooit verlaten slapende modus maar zal nog steeds een klein stuk van systeem CPU-cycli en geheugen verbruiken. U kunt veilig slachten naar de procédé van switchboard.exe door gelijktijdig op te drukken "Ctrl - Shift - Esc" toegang tot de Windows Task Manager. Vervolgens vinden het proces in de proceslijst en klik er op. Klik op de knop "Proces beëindigen".

Malware

Malware schrijvers vermommen vaak virussen, spyware en andere ongewenste toepassingen door te geven die processen dezelfde naam als de gemeenschappelijke toepassingen. In sommige gevallen, kan het bestand "switchboard.exe" worden dergelijke een malware-proces. U moet met name verdachte als switchboard.exe wordt weergegeven in uw Windows Taakbeheer proces en u niet elke creatieve toepassingen van Adobe op uw computer geïnstalleerd hoeft. U moet ook worden verdacht van een exemplaar van switchboard.exe als het zich niet bevindt in de map "C:\Program Files\Common Files". Als u dat vermoedt uw exemplaar van switchboard.exe is malware, dan moet u slachten naar de procédé en scan uw systeem met de bijgewerkte anti-virus en anti-spyware software.