Wat Is GetPlus HelperSvc.Exe?

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat een bestand op uw computer vertegenwoordigt. Het besturingssysteem alleen heeft meer bestanden dan je waarschijnlijk ooit zou kunnen identificeren. Met het aantal virussen en malware programma's daar is het redelijk om bezorgd te zijn wanneer u een bestandstype dat u niet herkent. Er zijn twee belangrijke factoren bij het onderzoeken van een willekeurig bestand op uw computer zoekt: de naam en de extensie. Elk zal je iets vertellen over het bestand dat u zijn vraagtekens bij.

GetPlus

GetPlus is een programma voor overdracht. Dit betekent dat het helpt u downloaden, uploaden en distribueren van bestanden tussen uw computer en een internetserver. Als u nodig hebt voor het trekken van een bestand van het Internet of upload een bestand naar het, behandelt dit programma de overdracht. Leverancier NOS Micro beschrijft het als een manager downloaden, uploaden en installeren. GetPlus werkt op zowel Windows als Linux omgevingen. GetPlus helpersvc.exe is een uitvoerbaar bestand is van het softwareprogramma.

Uitvoerbare bestanden

De extensie op dit bestand wordt aangeduid als een uitvoerbaar bestand. Dit zijn de bestanden van de macht in een softwareprogramma. Uitvoerbare bestanden starten de software processen. Zij geven instructies waarmee de taken in de toepassing worden uitgevoerd. De code voor een uitvoerbare bestanden is geschreven in een computertaal dat het systeem kan herkennen. Zonder deze bestandstypen, zouden de meeste toepassingen zitten en nooit uitgeput. U kunt een uitvoerbaar bestand beschouwen als het begin pistool dat de race voor een toepassing begint.

Adobe

Je zou kunnen afvragen waar dit programma vandaan en waarom het op uw computer. Het is moeilijk om met zekerheid zeggen, maar GetPlus is een installatieprogramma soms geassocieerd met Adobe-software maker. Met andere woorden, dit kan de worden installateur gebruikt door een Adobe-programma dat u hebt gedownload van het Internet. Bijvoorbeeld, als u een update hebt uitgevoerd voor Acrobat Reader, weliswaar dit programma deel van dat pakket. Het kan ook zijn dat een gedeelte van een gekochte product, zoals Photoshop, van Adobe.

Overwegingen

Dit programma heeft een bekende bron en is niet een bedreiging voor uw computer. Als u het verwijdert, werkt de belangrijkste toepassing waarvoor u het niet. Als GetPlus in de achtergrond op uw besturingssysteem wordt uitgevoerd, kunt u het uitschakelen. Klik op het pictogram van Windows aan de onderkant van uw scherm. Type "msconfig" in het zoekvak en druk op de toets "enter". Dit zal het systeem configuratie dialoogvenster openen. Omhoog naar de top en selecteer het tabblad "Opstarten". Dit toont u een lijst van programma's die uitgevoerd telkens wanneer u de computer opstart. GetPlus Zoek in de lijst en klik op het vak om het vinkje te verwijderen. Zodra u op de knop "Ok" drukt, de, wordt u gevraagd de computer opnieuw opstarten.