Wat Is een systeem fout Fixer?

Wat Is een systeem fout Fixer?


Systeem fout Fixer is een schurkenstaat nep "anti-malware' programma waarmee het Windows-besturingssysteem. Deze malware installeert verschillende schadelijke bestanden en registervermeldingen op uw computer.

Symptomen

Systeem fout Fixer overstromingen uw scherm met pop-up waarschuwingen, vertellen u dat uw computer is geïnfecteerd met malware en dat u moet kopen de "volledige versie" van systeem fout Fixer te verwijderen van de malware. Systeem fout Fixer veroorzaakt ook uw computer naar behoren werkt langzamer dan gebruikelijk.

Doel

Systeem fout Fixer, net als de meeste rogue anti-malware programma's, probeert te schrikken u in uw geld te verspillen aan de "volledige"versie van het programma. Bovendien probeert systeem fout Fixer te gebruiken van een credit card informatie u verzenden om uw identiteit te stelen.

Verwijdering

Schakel systeem fout Fixer, Microsoft Defender, een gratis anti-malware programma meegeleverd met Windows Vista en 7 worden uitgevoerd. Als alternatief kunt u een programma van derden anti-malware zoals Norton Anti-virus, AVG of BitDefender.