Wat Is een nabestelling van een domeinnaam?

Backordering van domeinnamen is een betaalde service waar een nieuw bedrijf probeert automatisch om de domeinnaam te registreren. Een nabestelling kan alleen gebeuren nadat het domein is verlopen en de oude eigenaar niet langer geïnteresseerd is in het vernieuwen van het.

Wanneer wordt een domeinnaam vervallen?

Een domeinnaam is geregistreerd voor een minimum van één jaar en vervalt 12 maanden na de eerste registratie.

Hoe weet ik wanneer een domein verloopt?

Een gratis service, «««www.whois.sc, kan publieke domein naam zoeken en weergeven van registratie-en vervaldatums.

Respijtperiode

Een verlopen domeinnaam heeft een aflossingsvrije periode van 30 dagen waarin de eigenaar zonder extra kosten kan vernieuwen.

Verlossing

De "redemption" periode begint na de respijtperiode als een domeinnaam is niet vernieuwd. In 2009, kunnen domeinen worden vernieuwd gedurende deze tijd voor $150-$250, afhankelijk van de griffier.

Hangende verwijderen

De domeinnaam registratie bedrijf zal een domein in in afwachting van de status van de delete plaats voor maximaal 90 dagen. Daarna is de naam van het domein beschikbaar voor registratie door het publiek.

Backordering werkt?

Een nabestelling van een domeinnaam werkt niet noodzakelijk omdat de eigenaar van het oorspronkelijke domein naam kunt te allen tijde contact opnemen met de griffier te verlengen van de domeinnaam. Zodra de domeinnaam wordt verwijderd uit de database, kan iedereen registreren op een eerste komt, eerst maalt.