Wat Is een ISO bestand mounten?Een ISO-bestand is een virtuele kopie van een schijf. Door de montage van het moet u een ISO-bestand openen. Montage is het proces van het maken van een virtuele schijfstation en using op het ISO-bestand, vergelijkbaar met hoe u een fysieke CD of DVD in het fysieke schijfstation van de computer invoegen wilt te openen.

ISO-bestanden

De bestandsnaam "ISO" komt van de International Organization for Standardization. De indeling van het ISO-bestand is gebaseerd op de ISO-9660-standaard. ISO-bestanden zijn beelden van de schijf, wat betekent dat ze alle informatie op een CD of DVD, met inbegrip van de kop- en mapstructuren bevatten. Als u bestanden vanaf een CD of DVD kopieert zonder het imagebestand van een schijf maken, verliest u de informatie over waar de bestanden zich bevinden op de schijf en het opstarten van de schijf.

Montage

Montage van een ISO-bestand kunt u openen van de schijfkopie op uw computer alsof het een CD of DVD, zonder het moeten het ISO bestand branden op een fysieke schijf. Gratis programma's voor de montage van de ISO-bestanden omvatten Virtueel CloneDrive, IsoBuster, Daemon Tools en virtuele cd-rom-Configuratiescherm. Wanneer u een van deze programma's gebruikt, kunt u een of meer virtuele cd-stations. Montage van de ISO-bestand in de virtuele aandrijving veroorzaakt te starten normaal, zodat u toegang tot bestanden en programma's.

Alternatieven

Als u niet wilt monteren een ISO-bestand, maar u kunt een CD of DVD-brander op uw computer, afhankelijk van wat voor soort informatie het ISO-bestand u bevat een afschrift aan een fysieke schijf branden. Windows 7 bevat een hulpprogramma voor het branden van ISO bestanden naar schijf, "isoburn.exe," dat zich in de map "\Windows\System32\ bevindt". Branden van een ISO-bestand op CD of DVD geeft u een fysieke back-up van de oorspronkelijke schijf, dat kan een ISO-bestand krijgen beschadigd of verloren hebt u computerproblemen die invloed hebben op uw opgeslagen bestanden.

Voordelen

Montage van een ISO-bestand heeft een aantal voordelen boven het gebruik van een fysieke schijf in een schijfstation. Kunt u uw cd's en DVD's zeer snel, zonder te jagen voor de fysieke schijven. U kunt zelfs toegang schijven via een gedeelde netwerkmap of op een computer die niet over een CD- of DVD-station. Met behulp van een gekoppelde ISO bestand helpt ook uw computer toegang tot de informatie op de schijf sneller, wat leidt tot kortere laadtijden voor spellen en andere programma's.