Wat Is een gemakkelijke manier om het insluiten van een JPG in E-mail?

Wat Is een gemakkelijke manier om het insluiten van een JPG in E-mail?


Bijna elke e-mail client kunt u kopiëren en plakken van een JPG foto of andere afbeelding rechts in de hoofdtekst van een e-mailbericht, zolang het bericht in de RTF- of HTML-indeling, niet de tekst zonder opmaak. E-mailclients en webmail applicaties die niet gekopieerde en geplakte afbeeldingen insluiten geven gebruikers een andere manier, zoals een knop "Insert image" te begeleiden van gebruikers door het invoegen van een afbeelding.

E-mail formaten

E-mailberichten kunnen worden opgemaakt als onbewerkte tekst of HTML. U kunt een afbeelding niet insluiten in een tekst email, maar u kunt insluiten in een HTML-bericht. Een gemakkelijke manier om het verschil te vertellen is te controleren en te zien als uw e-mailprogramma kunt u de kleur of het lettertype van de woorden in de hoofdtekst van de e-mail wijzigen. Als het wil, dan is de indeling HTML. Als de e-mail-formaat tekst zonder opmaak is, kunt u het wijzigen in HTML of RTF in de berichtinstellingen. Bijvoorbeeld, in Windows Live Mail, als opmaakopties worden grijs weergegeven in het venster Nieuw bericht, klikt u op de knop "Rich Text (HTML)" in het lint van het bericht. In Gmail, klikt u op de link "Opmaak" boven het venster opstellen.

Kopiëren en plakken

De eerste stap om een foto te embedding is om deze te kopiëren. Hebt u een foto weergegeven in een e-mail, in een document of op een webpagina klikt, kunt u het net als tekst kopiëren. Klik met de rechtermuisknop op de foto en kies 'Kopiëren'. Als alternatief, de foto markeren door op te klikken en te slepen van de muiscursor eroverheen en vervolgens druk op "Ctrl-C" op het toetsenbord of klik op "Edit," 'Copy'. Na de foto's kopiëren, verplaatsen naar het e-mailbericht waarin u wilt insluiten. Klik met de rechtermuisknop op de locatie waar u wilt dat de foto wilt weergeven en kies "Plakken", of druk op "Ctrl-V" op het toetsenbord of klik op "Edit", "Plakken".

Invoegen

Het vermogen van de meeste e-mailclients en sommige apps webmail te aanvaarden van een gekopieerde en geplakte afbeelding is relatief nieuw. Voordat gebruikers op het systeemklembord voor het insluiten van de afbeelding vertrouwen kunnen, kunnen ze een beeld met behulp van een methode die vergelijkbaar met het toevoegen van een bestandsbijlage-- en ze nog kan invoegen. In Gmail, bijvoorbeeld, als u zeker bent dat het bericht is in RTF-indeling, zoals Klik op het pictogram dat een beetje lijkt twee bergen (voor de meer letterlijke-minded, het pictogram met twee overlappende driehoeken). Gebruikers van de Thunderbird e-mailclient kunnen klik op het pictogram van een ezelsoren vel papier en kies vervolgens "Image" van het resulterende drop-down menu.

In plaats daarvan te koppelen

Een alternatief voor het insluiten van een foto in de hoofdtekst van een e-mailbericht is om het te verzenden als een bijlage. Als u dit doet, zal de ontvanger e-mail weergegeven als tekst en eronder Zie de afbeelding of afbeeldingen die u hebt gekoppeld of een link te klikken op weergeven of opslaan van de afbeelding.