Wat Is een fout van de fixatie op een CD-brander?

Een fout van de fixatie is een soort AT Attachment Packet Interface (ATAPI) fout. Het ATAPI is de interface die verbinding maakt en de link tussen computer en DVD-/ CD-ROM-optische stations controleert. Fixatie fouten met ATAPI treden meestal op wanneer u probeert te branden van een CD of DVD. Fixatie fouten zijn meestal te wijten aan problemen met de schijf, waar de informatie kan niet kunnen worden opgehaald of naar de schijf geschreven. In extreme omstandigheden kan dit worden veroorzaakt door instabiliteit van de PC. Deze fout kan meestal worden daarvoor gemakkelijk.

Vuile of beschadigde Media

Fixatie fouten kunnen optreden met zowel schrijven en lezen van cd's. Eerst, maak de schijf schoon als het lijkt te vertonen tekenen van vingerafdrukken of krassen. Als de schijf dan nog niet werkt, probeer een gloednieuwe lege schijf in het station van optische schrijven. Probeer opnieuw de schijf te branden en te zien als de fout weer optreedt; Als dit niet gebeurt, dan is de fixatie fout was als gevolg van een defecte schijf.

Defecte Media

In sommige gevallen, kan een CD-station of een recorder compatibiliteitsproblemen met bepaalde soorten media lijden. Als u een bepaald merk van lege schijfmedia gebruikt, probeer dan een ander merk type.

Hardwareproblemen

De optische-schijfeenheid kan niet worden correct ingesteld. Als u wilt controleren, klik met de rechtermuisknop op "My Computer", klik dan "Eigenschappen", klik op het tabblad 'Hardware' en klik vervolgens op "Apparaatbeheer". Klik op het pictogram '+' naast "IDE ATA/ATAPI-controllers" uit te breiden van het submenu te openen, vervolgens met de rechtermuisknop op de primaire IDE-controller, en kies 'Eigenschappen'. Klik op "Geavanceerde instellingen", en wijzigt vervolgens de "Transfer Mode" in "DMA." Klik op "OK". Met de rechtermuisknop op de secundaire IDE-Controller, en kies "Eigenschappen". Klik op "Geavanceerde instellingen", en wijzigt vervolgens de "Transfer Mode" in "DMA." Klik op 'OK'. Probeer opnieuw de schijf te branden.

Bijwerken Firmware van de Drive

De firmware voor uw CD-brander of de schijf wellicht bijwerken. Zoek om te werken op het, de naam en het model van het cd-rom-station op het Internet met "firmware" aan het einde van de zoekopdracht. Ga naar de website van uw fabrikant, maar als de schijf wordt niet langer ondersteund er websites met ingebouwde programmatuur bibliotheken voor vele verschillende optische stations zijn. Download de meest recente firmware voor uw schijf model, installeren en start de computer opnieuw. Probeer opnieuw de schijf te branden.

Cd-branden Software bijwerken

De software die u gebruikt om schijven te branden kan worden verouderd of incompatibel is met uw station. Ga naar de website van de ontwikkelaar voor uw voorkeur software voor het branden van cd's, en download de meest recente versie van hun software. De software installeren, herstarten uw computer en probeer opnieuw de schijf te branden.

Gebroken Hardware

De laatste reden dat u ontvangt fixatie fouten, als u hebt geprobeerd het probleem in alle andere opzichten is dat uw station breaking of gebroken is. Als uw station gebroken is, kopen een nieuwe CD of DVD-brander. Alle grote computerwinkels en vele online winkels verkopen nieuwe schijven.