Wat Is een biometrisch apparaat van de Computer?Een computer biometrisch apparaat is een machine gebruikt voor het meten van een intrinsieke eigenschap van fysieke, meestal voor toepassing van identificatie. Biometrische apparaten zijn nu op grote schaal gebruikt, niet alleen door overheidsinstellingen en particuliere middelbare-veiligheidsoperaties, maar ook door veiligheidsbewuste particulieren.

Typen

De meest voorkomende soorten biometrisch apparaat zijn netvlies scanners, vingerafdruklezers en stem print identificatie.

Toepassingen

Biometrische apparaten van de computer helpen veilige informatie op laptops en andere data-opslag-apparaten. Op printers en faxapparaten, zij ervoor zorgen dat de beoogde ontvangers gevoelige documenten verzonden krijgen. Biometrische apparaten kunnen gemakkelijker aan controle en monitor post naar streng beveiligde gebieden. Biometrie is ook de basis van de technologie van de erkenning gezicht gebruikt in combinatie met camerabewaking of speciale biometrische foto's.

Beperkingen

Biometrische technologie is nog steeds in opkomst en is onderworpen aan bepaalde beperkingen. Persoonlijke kenmerken zoals vingerafdrukken en stem frequentie zijn zeer gevoelig, en dergelijke informatie moet zorgvuldig worden beveiligd. In tegenstelling tot pinnen en wachtwoorden, vingerafdrukken en netvlies patronen kunnen niet worden gemakkelijk gewijzigd of vervangen zodra gecompromitteerd. Een andere kwetsbaarheid van biometrische gegevens is dat zij in het algemeen hoeven te worden aangesloten op een apparaat voor gegevensopslag. Deze apparaten kunnen mogelijke zwakke punten voor particulieren willen veiligheid in gevaar brengen.