Wat Is de wortel van een USB Flash Drive?

Wat Is de wortel van een USB Flash Drive?


De hoofdmap van een station is waar alle andere mappen tak van. De hoofdmap van de vaste schijf van een computer is de map C:. Er is geen dergelijke specifieke aanwijzing voor flitsaandrijving.

A, B en C stations

Drive letters (en daarom hoofdmappen) zijn aangewezen door de computer. A en B schijven worden altijd opgeslagen voor diskettestations en de C-schijf wordt opgeslagen voor de primaire vaste schijf van een computer. Na dat zijn stationsletters niet consistent van computer naar computer.

Overige stationsaanduidingen

Elke harde schijf naast de primaire schijf, wordt toegewezen aan D, enzovoort. Optische schijf schijven zijn volgende, gevolgd door USB-apparaten. Dus op een computer met één harde schijf en een DVD-brander, de hoofdmap van de USB flash drive zal E. Als de computer twee harde schijven, of een extra schijf toer heeft, zal vervolgens de USB flash drive worden toegewezen F.

Belang

Wat is het hoofdstation van uw USB flash drive, het is zelden belangrijk. Het zal dezelfde wijze ongeacht de benaming van het station functioneren. De enige keer dat het misschien uit is als iets naar de USB toer en vervolgens dat station brief wijzigingen met de toevoeging van nieuwe hardware is geïnstalleerd. Als het besturingssysteem verwacht een programma dat om in één station, en het is niet, dat kan leiden tot fouten en het programma zal waarschijnlijk niet correct uitgevoerd.